Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Vistas GUI – uz Windows XP (updated)
Kas mums ir vajadzīgs? Vispirms pati programma, tā satur visu vajadzīgo. Nauda netiek prasīta, velkam
Kas mums jāzin pirms instalācijas? Tiem, kuri regulāri kolekcionē Bila ielāpus un plāksterus, noteikti būs pagadījies bēdīgi slavenais Hotfix KB925902CCleaner
Kad veiksmīgi noinstalējām KB925902, varam palaist transformācijas paku. Instalācija prasīs diezgan ilgu laiku, bet tās gaitā muļķīgi jautājumi uzdoti netiek. Pēc veiksmīgas instalācijas parādīsies galvenā izvēlne, kurā katrs var sakombinēt savu Vistu XP kā pats vēlas:
Rezultāts izskatās šādi:
Vēl jāpiebilst, ka kāda no menu funkcijām var arī nestrādāt, bet visumā skats ir tīri jauks un patīkams.
Pēc autora domām Vistamizer no Windows XP Hotfix KB925902 nebaidās , bet labāk tomēr to noinstalēt.
Par to KB925902 jāsaka, ka tas ir visstulbākais no visiem MS ielāpiem, nebūs nekāda nelaime, ja no tā tiks vaļā. Nu būs 1 caurums vairāk, bet kāda šķirba, vai to ir teiksim 56 vai 57? Katru mēnesi tik lāpa un lāpa… :win:
šeit…
Par RAM – ar 300 MB (kopā ar pašu XP) viņam pietika, bet proci gan rija visai padaudz. Reālās darbībās gan nekādu lagošanu nenovēroju.
Palūrēju tos linux fokusiņus…;)smuki jau ir,bet man taadi nav nepieciešami.Novērš uzmanību.
Salīdzini cik ēd MS veidotajs tieši priekš Vista un cik šo cilvēku veidotais pārveidojums “tipa” uz Vistu. Atmiņa tiek ēsta vairāk un atsakoties no ielāpa, paver vaļā tikai bagu 🙂
Viena no pirmajām lietām uz win ir:
*izslēgt auto update
*diseiblot update servisu
*nevilkt apdeitus manuāli
=> Tāpēc uztraukšanās par “caurumu” dēl viena ielāpa – man lika pasmaidīt:)
Izskaidrojums
Ä€trāk sanāk visu salikt atpakaļ no noklonētas partīcijas, kurā viss smuki ir sakonfigurēts, nevis visus tos soļus veikt vairāku stundu garumā. Kāpēc mocīties, ja var 15 minūtes visu salikt back, un OS kā tiko uzinstalēta. Es tā arī veidoju citiem recovery diskus, un viņi ir priecīgi, ka kaut kas nojiet greizi, pēc nelielas pamācības, vai arī paši atliek visu atpakaļ un nav atkal jāsauc meistars, kas uzmetīs OS, softus un noplēsīs kārtējo ceineri.
Nu ja tev fox vienalga, kas tavus datus var kopēt/pētīt tad vari tā darī. Bet šķiet ne visiem ir OS kā spēle, kuru var ātri pārrakstīt un āidā 😉
A ko darīt situācijā, ja tur nav nekā īpaši slēpjama?:) Un vispār – kāda ir iespējamība, ka tieši viņa kompis tiks uzkrakots?
19. Jūl, 2007 at 12:01
Nu ja tev fox vienalga, kas tavus datus var kopēt/pētīt tad vari tā darī. Bet šķiet ne visiem ir OS kā spēle, kuru var ātri pārrakstīt un āidā 😉
A ko darīt situācijā, ja tur nav nekā īpaši slēpjama?:) Un vispār – kāda ir iespējamība, ka tieši viņa kompis tiks uzkrakots?
Un tu esi tik pārliecināts, ka dotajā gadījumā tur nav ko slēpt? Es gan dotu visus 99,9%, ka tur ir ko slēpt un 99% cilvēku, tiešām tur ir ko slēpt. Š eit neiet runa par iespējamību – bet par to, kas var notikt.
@samurajs
Un tu esi tik pārliecināts, ka dotajā gadījumā tur nav ko slēpt? Es gan dotu visus 99,9%, ka tur ir ko slēpt un 99% cilvēku, tiešām tur ir ko slēpt. Š eit neiet runa par iespējamību – bet par to, kas var notikt.
Tad nu tā, ko man te kāds var nospert.
1. Filmas, muzonu
2. Kādas pāris bildes
3. Pāris softus
Kompi izmantoju;
1. Lai kodētu šo saitu
2. Filmas, reizēm muzons
3. Internets
Vairāk no PC man nevajag, izmantoju tikai darbam un saziņai ar citiem.
Kas attiecās uz urķiem, sežu aiz rotera. Ja nu kāds tomēr tik dikti grib paņemt manu PC “Pie dziesmas”, laipni lūdzu
P.S. Protu arī iekost pretī :die:
Piešķirtie resursi: RAM – 360 MB , video – 64 MB
Procesu skaits – kopā 27 (AVG, FireFox, ViOrb, Task manager + standarta windows un Virtualbox GuestAddition procesi)
Pats windows ar Vistas grafiku (sidebar ar smukumiem atslēgts): procis miera stāvoklī rija ap 5 %, RAM – 170 MB
Host OS (Virtualbox uz debian) – procis ap 10-20%, RAM – 500 MB.
Bootošanās gan ilga apm. 2 reizes ilgāk kā WinXP.
Man izskatās šādi 🙂 Ko teiksiet ?
Nav jau tā pārāk noslogots pc, jeb trūkst info lai to noteiktu ?
Nekas.Lai mazliet piešaujas pie grafikas.Agri vai vēlu uz putnu būs japāriet.
CPU~3%
Tātad laikam normas robežās.
Preses relīzes