Sākumlapa › Forumi › Software › Cita programmatūra › visus pc failu nosaukumus vienā text dokumentā?
varbūt, ka kāds varēs palīdzēt.
lieta tāda, ka vairākas reizes ir bijis tā, ka hdd saplīst, un vnm. dabūnu atvadīties no visa info, kas bijis iekšā, jo slinkuma pēc nekad nebiju neko ierakstījis ne ārējā hdd, ne flash, ne cd.
tātad jautājums – vai ir kāda proga – vai cits paņēmiens kā saglabāt visa datora informāciju ar faila nosaukumiem vienā text dokumentā?
piem. visus mp3 failu pilnus nosaukumus… cerams, ka sapratāt manu domu!
windows xp vide
paldies, jau iepriekš!
dir /b> FileList.txt
Nosauc šo ar Notepad atvērto txt rindiņu par teiksim – filelist.bat. Iekopē vajadzīgā mapē un pēc dubultklikšķa dabūsi teksta failu FileList.txt.
portatīvais man saplīsa, jūtu, ka mājas dators arī velk pēdēojos mēnešus… kamēr nav otra ārējā, vismaz būs mierīgāk ap sirdi…
paldies, mēģināšu ar šīm progām :))
izglābi dzīvību 😉
A fig tev tās dziesmas, ja pat nezini tām nosaukumu ? Ja jau neatceries, kā pat albūmu sauca, tad nezvai vajag vēlreiz piedrazot datoru ar ko tādu.
Ja mūzikas kolekcija ir pāris desmiti GB, tad pamēģini atcerēties! xD Zināt jau zini, bet visus jau “uz sitiena” neatceries. 😛
portatīvajam parādījās bad sektori un nevarēja neko vairs izkopēt, beigās vispār atteicās, tas no tā, ka nokrita zemē…
un tām dziesmām nav albūmu, tā ir klubu mūzika, un lasīta no mapēm un izlasēm, tā kā, ja viss būtu tik vienkārši, tad nemaz neko tādu nejautātu :)) un pie tam, man daorā ir tiaki viens albūms, jo nekad nav tā bijis, ka visas dziesmas no albūma patiktu… vakar atradu vienu dziesmu, ko pusgadu meklēju, atradi caur google ar dziesmu vārdu frāzēm, viņa pat youtube nav…
jā, galvā jau viņas skan, bet tici man – tas nav cilvēciski atcerēties ap 100 gb dziesmu nosaukumu, izpildītāju, tieši konkrēto versiju u.t.t. 🙂 peace
File name
(01) [Deep Purple] Stormbringer
(02) [Deep Purple] Love Don’t Mean A Thing
(03) [Deep Purple] Holy Man
(04) [Deep Purple] Hold On
(05) [Deep Purple] Lady Double Dealer
(06) [Deep Purple] You Can’t Do It Right (With The One You Love)
(07) [Deep Purple] High Ball Shooter
(08) [Deep Purple] The Gypsy
(09) [Deep Purple] Soldier Of Fortune
Pl
total files 10
pamēģināšu m_janis progu, jāapskatās, kas tur par iespējām…
bet nu, leikas, ka pietiks ar to pašu windows variantu…
es pat kā mūzikas cienītājs neizmantoju flac, man pietiek ar mp3 un kārtīgām dj austiņām :))
Preses relīzes