VLC pārstrādās dizainu par godu Windows 8

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas VLC pārstrādās dizainu par godu Windows 8

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Populārā mediju atskaņotāja VLC izstrādātāju apvienība VideoLAN nolēmusi izdot jaunu programmas versiju, kuras dizains organiski iekļautos Windows 8 un Windows RT vidēs. Sākotnējo dizaina uzmetumu izgatavojis datorgrafiķis Ashraful Sheikh, kurš arī ir atbildīgais par VideoLAN mājaslapu.

Kā redzam uzmetumā, līdzīgi kā Windows 8, paredzēta horizontālā ritināšana. Mediju avoti sadalīti atsevišķās cilnēs “Mūzika”, “Filmas”, “Seriāli”, “Radio”, “Kompaktdiski” un “Tīkls”. Š is vēl nav galīgais variants, iespējamas izmaiņas, bet projekts skaidri norāda uz attīstības virzienu.

Lai sekmīgi izstrādātu jaunā VLC kodu, izsludināta ziedojumu vākšana; no plānotajiem 40,000 GBP jau savākti 30 tūkstoši.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_appdesign_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_vlc_5.jpg[/img]

Avots

Willis
    Participant

Skaisti pēc velna !

🙂 Kad VLC iznāks, visu laiku turēšu programmu atvērtu .

m_janis
    Participant

Cerams, beidzot šie aizvāks arī to stulbo ikonu. Lielisks softs, bet tas “ceļastabiņš” kretinē.

Ralfie
    Participant

Tieši manas domas 😀

BSOD
    Participant

Izskatās labi tik jācer, ka tā ar būs dzīvē. Nu vismaz kaut cik līdzīgi 😀

Anonīms
    Neaktīvs

Nē, nevajag gan.

Mans puika, vienmēr ieraugot kŠnusu uz ielas, saka man – tēt, redz kur mūzika 😀

Anonīms
    Neaktīvs

Ja būs šitāds, tad esu ar mieru pamēģināt 🙂

iKey
    Participant

tas pats, kas anekdotē par datoriķi ar dēlu zoodārzā – dēls ierauga lapsu un saka: “Tēti, skaties, re kur mozilla!”

Aldis
    Participant

Pff.. 😀 Es atkal VLC lietoju jo viņam nav tie bling, bling, ir konfigurējams un no praktiskās puses šamam iekšā ir populārie kokeki – tāpēc atkrīt instalēt kaut kādu kodeku paku…. Bet šis jau pārvēršas par Media Center, vai kas tamlīdzīgs pa visu ekrānu… (Kas šķiet gaužām neērti).

Kaut kā parasti filmas palaižu pa tieši no mapes kurā man viņa ir, un uzreiz pa pilnu ekrānu.. 😀 Ja neskatos filmu, vlc playeris tiek vērts ciet…

Mūzikai tiek backgroundā visu laiku darbināts winamp… VLC tomēr tajā ziņā nav tas. 🙂

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?