Kā ir ar virtuālo tuneļa portiem, nevaru saprast vienu lietu, vai portu status atkarīgs no manas mašīnas vai VPN servera.
Pieņemsim es lietoju VPN ko piedāvā
tad eju uz
Gribu saprast vai to portu pasākumu var risināt lokāli vai tas ir atkarīgs no VPN provaidera( Zinu, ka pats VPN provaiders var ierobežot portu statusu)?
Pie reizes jautājums, vai ir iespējams lietot VPN caur polipo ( iespējams idiotisks jautājums 🙂 )
Betons uz acs.
Daivana, vai tu lieto kādu routeri, vai pa tiešo dators pie neta?
Jā esmu aiz rūtera, rūterim porti forwardēti, bez VPN man viss ir kā vajag.
Nu labi, varbūt varat ieteikt, man variantu šādai matricai:
hosts > redirect uz manu IP >
gribu
hosts > redirect uz VPN IP
ceru, ka atkal nesanāca joks 😀
Ko tu redirektē?
Mēs arī kādu laiku (nosacīti sen) atpakaļ bijām tikpat gudri. 😉
Piemēram, klientam programmas konfigurācija ir tāda, ka tā mēģina sazināties ar serveri caur hostu kuram ir nodefinēta konkrēta IP, ko man vajag ir, ka es norādu hostam citu ip, specifiski VPN IP, pārbaudīju to var, bet serveris neredz klientus jo VPN piešķirtā IP bloķē/nav atvērts portu.
Man vismaz ir problēma tāda, ka ir veca proga kurai iekompilēta ir dns adrese ( zinu stulbi ), ir nepieciešams mainīt servera IP, bet tā ip pieder VPN tīklam, tas VPN tīkls jānokonfigurē lai tam cauri ietu arī specifisks ports.
Es gribētu redzēt to priekšnieku kurš tevi pieņēmis darbā.
Melot ir slikti
Š ito vajag uz humora sadaļu pārlikt!
ja nesaproti VPN butibu tev to NEVAJAG!
Vienkarshi NEVAJAG
Parasti dēļ šādiem rodas problēmas, jo viņi meklē problēmas tur kur tās nav, un ka sameklē ta tās rodas vēl lielākas! 😀
Jams To VPN laikam lieto jo domā ka tad viņa datus neviens neizspiegos, vai kaut kā tā.. 😀 Kas reāli nav nepieciešams lai sevi pasargātu… :>
man liekas ka jamais ir nokjeris banu kaada CS serveri un tapec meklee alternativu un nesaprot kapec neiet
🙂
Preses relīzes