Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › Online spēles › WASD/zivs videoapskati – kā patīk, kā vērtējat?
Zinu, ka te es esmu visnotaļ jauns lietotājs, neesmu īpaši izcēlies ar daudz un viediem komentāriem un tā, jo paralēli strādāju divos darbos un vēl tagad atrodu laiku, kad padarboties ar videospēļu recenzijām, respektīvi – bezmaksas spēļu (sākotnēji bija doma tikai par FPS) apskatiem video formātā un tā.
Es pieņemu, ka liela daļa no jums ir redzējusi tos jau Būtiskākajā portālā
Allāha dēļ – neuztveriet to kā reklāmu, jo to video oriģinālā izcelsmes vieta ir praktiski personīgais spēļu laukums, bez vēlmes tur piesaistīt lieku uzmanību.
Lūk, saraksts no jaunākā līdz pirmajam apskatam.
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
Patlaban arī ir padomā pāris idejas, kas (vismaz es neesmu novērojis to ne vietējos, ne ārzemju videoapskatos) karājas gaisā tikai dēļ tā, ka neesmu pārāk drošs, kādā manierē tos ieturēt. Ceru uz atsauksmēm!
Cik zinu, šamais kritis uz bezmakas / opensource gabaliem. To gan derētu mainīt.
Nu, jā, es esmu kritispapīrīšu
Ar maksas spēlēm ir tā, ka tām jau veido apskatu visi nozīmīgākie portāli, un es negribu atkārtoties, vai iedzīvoties “ai, ko tu mokies un tizlojies – to jau IGN/Gamespot/whatever ir apskatījuši” komentāros. Bezmaksas spēles ir vairāk kā tāds .. “mans” lauciņš 🙂
Lielo budžetu spēļu aprakstus veido sākot no maza pokemona un beidzot ar lieliem spēļu portāliem. 10 min pēc spēles iznākšanas google ir pilna ar apskatiem, unpackingiem, tizlām piezīmēm, utt.
Normālu brīvu spēļu aprakstu ir jāpameklē.
Zivs apskati ir saturiski, kvalitatīvi un ar labu humoru.
heh, nu es zinu ko spēlēšu kad beidzot iegādāšos sakarīgāku kompi 😀
[youtube]
Varbūt vari to Sea Rescue kaut kur, kaut kā, PM formā atsūtīt, kur aizņemties no internetiem? Vai vismaz apstiprināt/noliegt spēles foršumu, salīdzinoši pret Arctic Flyer? 😀
Done! Gaidam spēles apskatu un salīdzinājumu 😀
Apskati ir uz teicami, daudz labāki nekā es gaidīju. I humors, i nopietnīca… tikai vietām prasītos, lai teikumi nesaplūst kopā/nav noreutas beigas. 🙂
Preses relīzes