Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › Online spēles › WASD/zivs videoapskati – kā patīk, kā vērtējat?
“Bezmaksas videospēļu apskati latviešu valodā “
Lol
Kas tur īsti ir bezmaksas… spēles vai apskati ?
Nekad neesmu redzējis maksas apskatus… un vroģi kā spēles ar tiek apskatītas ne tikai tādas kuras ir for free.
Uzsvars uz bezmaksas ir melīgs. Tiek izcelts pluss kura nemaz nav.
Ja jau šitā ******
tīri tevis apmulsināšanai ir vesels spēlēm veltīts žurnālistikas atzars, drukātā un/vai video formātā par maksu ( un nebūt ne avīzes cenā )
Vienīgais melīgums ir tava daiļrunība.
oficiāli
P.S.
Vienīgais, kur varētu ķerties krāgā, ir teksta formā apskati – tur gan parādās pa spēlei, kas arī maksā naudu. Bet tos liek paši lietotāji, ja tā grib. Oficiāli un WASD vārdā raksta/veido apskatus pagaidām tikai Zobrats un es (zivs, lol!)
Pirmajā rakstā
Ja ir kādas idejas, kā pilnveidot lejupielādes, kaut kāda, daudzmaz objektīva kritika – tā ir laipni gaidīta!
P.S.
Ja starp NP ir kāds entuziasts, kurš būtu gatavs savas PHP prasmes nedaudz likt praksē, lūdzu uzsitiet man masāžu – download sadaļu gribās apspriest. Pateicībā – virtuālais rokasspiediens, slava, zelts, meitenes un vara!
[youtube]
P.S.
Kaut kāds normāls spams man te vienam sanāk, lol …
Daudz foršak ir, ja nepareizi paņemta līkuma dēļ ielido nožogojumā un sacensības beigušās… 🙂
NFS jau nekad nav bijis reālistisks, tad ir jāspēlē Race Driver: Grid. EA vēl mēģināja radīt konkurentu ar NFS: Shift, bet sanāca vien SHIT ar kārtējo spožo reklāmas kampaņu, no normālas vadības ne smakas. 😀
Polyphony ir ģēniji, iestūķējot vienā DVD veselas 700+ automašīnas.
Preses relīzes