Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › CMS un Dziņi › web-shop
Mana paša raksts par gataviem interneta veikaliem.
Piemēram es neliktu to joomlas veikalu, jo man liekas, ka tas viss process ir ļoti sarežģitots un ļoti lēns, smagnējs, utt.. Tas vairāk ir domāts tādiem, kam jau sistēma ir uz joomlas, bet ja shopu veido tikai un vienīgi shopu, tad labāk ņem kādu mazu engine.
P.S. Protams, pilns warez arī ar labiem neta veikaliem, pašam tik jāmeklē.
to ko gribu uztaisit tas ir pavisam siks ta teikt web veikalins, neko nenormalu nevajag, varbūt , vari kādu piemēru minēt uz kā taisīt, vai ar’i kā kaut ko tādu meklēt?
Nu kaut vai šis te:
Ieluugumu var dabuut sheit –
tā pat arī uz komponentes rokquickcart bāzes
ar abiem šiem var veidot mazus un pietiekoši funkcionālus preču katalogus un pievienot maksājumu sistēmas.
ja gribi ko vairāk tad izmanto Virtuemart, tas nemaz nav tik grūti, tas kas prasās ir tikai jāpalasa dokumentācija. Man pašam ir uztaisīti vismaz 5 veikali uz Virtuemart, viss notiek banāli vienkārši.
ja tev cms funkcionalitāte nav vajadzīga tad izmanto kādu no stand alone veikaliem kā:
Prestashop:
vai Opencart:
Pedējais man ļoti patīk, uzlikt viņus nav grūti, princips tas pats kas joomlai. Bet nedrīkst būt lāmerim, jālieto google 🙂
nevienmēr cilvēkam tas eveikals ir vajadzīgs, citreiz pietiek ar katalogu, jo ja produktus tirgo latvijas tirgū tad maksājuma sistēmas tomēr kaut ko maksā
Es vairāk dotu priekšroku self made produktam, 🙂 Pagaidām uz manu sistēmu jau griežās divi nelieli e-šopi.
Preses relīzes