WiFi nets majas!!!

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    encor
    Participant

Vajadzetu majas bezvadu netu bet nezinu kadu WiFi izveleties!!! Man pasalik vel ir Router Trendent kuru neveletos mainit jo man ir SAT card sharings!!! Dzivoklim vajadzetu 4 istabu!!! nu tad piedavajiet savus variantu bet neparak dargu un laij nebutu nekadu gluku un pakaesu zudumu, un laij viegli konfiguret!! :lala:

Evers
    Participant

Man pieredze ar šādiem pārsvarā:

Edimax…karās diezgan, viens jau nobira, otrs ar pa reizei niķojas.

Airlive…lētais gals, darbojas trīs mēnešus bez restarta un problēmām, tiesa gan, darbinu apgrieztajā variantā – WiFi tīkls -> Airlive -> Lan kabelis uz PC.

Buffalo…sakarīgais gals, cilvēkam uzliku pagājušajā ziemā, nekad nav bijis jārestartē, nekādu problēmu. Vēl viens cilvēks pats lika, arī tas pats.

LinkSys…tas pats, kas ar buffalo, vienīgi vieglāk konfigurēt, lai gan buffalo ar problēmas nesagādāja.

RicoPico
    Participant

Pašam ir D-Link Dir-300. Sākumā darbojās ok, bet tagad apmēram reizi nedēļā vajag restartēt- kaut kas ar DNS šim iet greizi. Kretinē ārā, bet nav īsti laika un gribēšanas līst pa settingiem un pētīt kas vainas.

Uz Gigabyte rūteriem arī nav vērts skatīties. Netur daudz ilgstošu konekciju (Torrenti).

Kādu laiku atpakaļ man bija AirLive rūterītis. Neatceros modeli, bet darbojās lieliski. 🙂

By the way: Cik ātrs nets Tev ir? Ja ap 100 Mbit/s, tad jāskatās uz Hi-Speed rūteriem, ja pēc rūtera uzlikšanas nevēlies zaudēt neta ātrumu.

izredzētais
    Participant

RicoPico, man pagātnē arī ir bijuši visādi gļuki ar savu dir-300, bet firmwāres pāršūšanu uz jaunāko betu atrisinājas visas manas nebūšanas 🙂

btw, dir-300 ir mežonīgi elementāri konfigurējams (#0 autoram)

RicoPico
    Participant

izredzētais wrote:

RicoPico, man pagātnē arī ir bijuši visādi gļuki ar savu dir-300, bet firmwāres pāršūšanu uz jaunāko betu atrisinājas visas manas nebūšanas 🙂

Nu, domājams, ka es drīzumā kāpšu nost no tā Dir-300, jo taisos uz LTC Optiku pāriet. Mans D-links spēj izrūtēt max 54 Mbit/s.

Anyway- paldies par padomu. 🙂

Crow
    Participant

Hmm, 4-istabu dzīvoklī varbūt jāpadomā par niknākām antenām? Atkarībā gan no izvietojuma, plānojuma un mēbelēm. Defaultā parasti nāk 2 dBi. Man divistabu dzīvoklī padomijas laiku paneļu mājā dažkārt kļūst švaki, viņš gan dabū bliezt cauri visām iespējamajām sienām, tizli novietots…

Btw, man ar iraid D-Link DIR-300, vecais modelis. Būtisku sūdzību nav. Populārais modelis, es tā skatos :>

Ak tā, tagad jau gan 802.11N esot baigi kruts, kaut vai dēļ 108 Mbit/s. Neesmu izmēģinājis praksē, bet droši vien, ka jāskatās 802.11N virzienā.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā