Wifi problēmas.

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Wifi problēmas.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    evileye91k
    Participant

hi visiem! man te problēmas noutbukam ar wifi. Noutbuks nesen tika nopirkts lietotais(lūdzu nebraukt virsū ka es tgd vainīgs utt)

Lieta tāda ka piekonektējoties pie wifi savienojuma, internets ir kamēr nav ielīsts vai kādā no browseriem vai skype kkas uzrakstīts vai nosūtīts kādam(skype ieslēdzas un parādās online, līdz kādai aktivitāte)

-iekš local arena networks, tur kur rāda paketes arī viss notiek aktīvi, gan sūta gan saņem

-start>run>cmd>ping www adresi arī nopingo un viss kā vajag.

Bet tiklīdz ieej kādā browserī vai kko izdari skype, tā connects pazūd (connecta ikona parāda ka nav savienojuma), tad atkal var mēģināt izlabot problēmu (resolve problem, vai kkā tā) un atkal viss no sākuma.

Varbūt kādam ir tā gadījies? ir izskanējušas domas ka vainīgs wifi modulis, tāpēc tagad no ebay gaidu USB wifi .

Samsung NP R40 plus

Win7

ar kabeli internets iet.(nu bet tam lkm nav sakara ar manu problēmu)

nevertell
    Participant

Iztīri zoodārzu un VISS BŠªS KÄ€RTĪBÄ€.

Tu vispar pārinstalēji OS pēc pirkšanas ?

evileye91k
    Participant

jā pārinstalēju.. tas pats kas pirms pārinstalācijas..

aoma
    Participant

Un no Live CD?

SWC
    Participant

2 varianti vainu draiveri galiga pakaļa vai pate karte

no sakuma pamegini uzlikt Originalos ra’zotaja draiverus nevis kreisos no MS

bellys
    Participant

un kādu usb adapteri tu no ebay pasūtiji? varbūt ar draiveriem pamaini kaut ko, un piekrītu ka tīkla karte moš beigta(brāķis)

evileye91k
    Participant

ebay usb adapteris vēl nav atnācis..

aha man tāpat liekas ka karte beigta. jo ja divas dienas laikam gāja viss kā vajag (dienas nebij pēc kārtas ar 3 dienu pātraukumu lkm)

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā