Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Wifi rūtera pieslēgšanas problēma
Esmu saskāries ar sekojošu problēmu. Man mājās ir Lattelecom nets caur vadu. Izdomāju nopirkt Wifi rūteri (TP-LINK – WR841N). Izdarīju visu, kā bija minēts pamācībā, bet neiet. Pēc tam atvienojot vadus un izslēdzot Wifi rūteri, man neiet arī nets pa vadu. Saka, ka nav pareiza IP konfigurācija. Varbūt kāds varētu nedaudz vairāk par pamācību izstāstīt, lai viss ietu? Uzklausīšu arī kritiku, ja būs noderīga. Ceru uz atsauksmi.
tad viņa lai var ienākt ip mēdz būt šadas
moments divi vadi vienkārša valoda rj45 vadu vajaga no modema ieslegt modemā lan slota tad no routera japiesledz atseviškš vads kurš ies uz datoru kuru lieto un tad no viņa atregulet pašu routeri pašam bija līdzīgs modelis nesen nobeidzu ar ddwrt ^^ caur com portu zinu ka var atdzīvināt vai ar tftp bet tas ta offtopic ^^ .
+ wifi`m gribēsi drosību uzlikt.
Pirmkārt, ja gribi konfigurēt routeri, tev vajag loģisko domāšanu! Tavi teksti pierāda tās prombūtni.
Otrkārt, ir jāsaprot tīkla pamati. Tas nozīmē ka tev jāsaprot kā no kurienes uz ko var pieslēgties. Piemēram ar adresi 192.168.0.13 un netmasku 255.255.255.0 tu NEvarēsi pieslēgties pa taisno pie 192.168.1.1, bet gan tikai caur gateway (tavs routeris).
Treškārt, te var palasīt nedaudz
krisis262 – tā ir sakritība, nejaušība, nekas vairāk.
Btw, tagat par vienu nepasargātu wifi AP vairāk, ar to arī apsveicu.
Preses relīzes