Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › wifi signāls lēkā
problēma ka wifi signāls pats lēkā no augsta uz zemu, nemainot atrašanās uztvērā un raidītaja vietu, reizēm ir pilnīgi pilns, tad pēkšni atkal uz 1 iedaļu tikai un tā bieži. Kas vainu/ problemu? kaut ko konfiguracija esmu salaidis deli?
Dažreiz pat vispār pazūd. Mājās ir 2 bezvadu maršrutētāji Asus RT-AC66U un D-link AC1900. Telefonā pieslēdzies esmu tikai pie D-link 2.4 Ghz un pārējos esmu izmetis no vēstures, līdz ar to pārslēgšanās starp režīmiem un maršrutētājiem nenotiek. Bet signāls vienalga lēkā.
It kā jau nežēlojos, bet dažreiz tas kretinē un arī YT iebremzē.
Vēl interesanti, ka maršrutētājs, kas atrodas pirmajā stāvā gandrīz nav redzams otrā stāva pretējās mājas puses istabās, lai gan starpstāvu pārsegums ir standarta koka brusu un dēļu kombinācija. Un māja nav 1000m2…
Pašlaik gluži pie sienas nestāv, viens uz palodzes otrs uz galda. Vēlāk savilkšu kabeļus un nolikšu katru savā stāvā.
Vairāk izbrīna tā signāla lēkāšana brīdī kad abas iekārtas ir statiski nekustīgas.
DD-WRT utml…. reāli slinkums čakarēties, pie tam uzskatu, ka maršrutētājiem par 150Eur-UP ir out of the box jāstrādā kā zvēriem.
šitie arī neko nedod?
negrib izmest naudu ja jēga nekāda
btw! tam tplinkam uzliekot kaut kadu open wrt vai ddwrt tas dodu labāku veikstspēju?
Tev tā rūtera tuvumā kāds ik pa laikam tējkannu, putekļu sūcēju, bērnu ratiņus vai katlus virtuvē aiz sienas nepārvieto? Tas viss var ietekmēt.
Karoč man ir šādi,15m.atalumā ir stabs kurs majai sanāk pa vidu… kuraa ir uzlikts raidītājs kurs virzīts maajas virzienā un nekas neraustās,signals pieejams visā mājā un pat 300metru atāluma kaimiņš saka ka puse zonas uzrād….
Man tas neko neizmaksāja tik tikai ka pašam vis bij jauzstāda. Uz satbu internets iet pa kabeli kurš ierakts zemē+jaudīgāka barošana,antenas jauda 14db. tips sektorene. Vēlāk ja būs laika iemetīšu foto!
Preses relīzes