Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › WildCharge bezvadu lādētāji – ģeniālais ir vienkāršs!
Atkal kārtējo reizi pierādījies, ka ģeniālas mēdz būt pavisam vienkāršas lietas. Jums tak visiem apnikuši telefonu un laptopu lādētāji, kuru vadi vienmēr samudžinās, pie tam vienas ierīces lādētājs neder citai?
Izeju atradusi firma WildCharge, kura sākusi ražot universālos bezvadu lādētājus WildCharger. Ierīce sastāv no plāna paliktņa, kurā iebūvēts sprieguma pārveidotājs, un īpašiem telefonu vāciņiem – adapteriem ar mazām strāvu vadošām kniedītēm. Lai uzlādētu telefonu – pietiek to uzlikt uz paliktņa jebkurā stāvoklī.
Ar vienu tādu ierīci pietiks visai ģimenei. Firma apgalvo, ka ierīces jauda pietiekama arī portatīvo datoru uzlādēšanai. Turpmāk tikšot izstrādāti arī adapteri pleijeru u.c. uzlādēšanai ar šo ierīci.
Paliktņa cena – ap USD 60, telefonu adapteru – 30-65 USD.
Projekts atzīts par labāko International Consumer Electronics Show 2008 inovāciju.
un sheit sarezhgiti ar tiem vacinjiem ira… jamaina vacinjsh telefonam, lai uzladetu, a vadu vnk iespraud un vsjo.
a ja, un piem manam mobilajam metala korpus ira.. ko man darit? itka baig labi vadis elektribu un dos pa nagiem, kad gribes panjemt mobilo 😀
Par runāšanu lādēšanas laikā: nevajag līdz pēdējam novilkt! Bet tā kā akumulators visintensīvāk enerģiju uzņem lādēšanas sākumā, īsai sarunai pietiks pāris minūšu lādēšanas.
No telefona konstrukcijas viedokļa šāda lādēšana pat apsveicama: cik telefoniem nav izlūzušas lādēšanas ligzdas, kad džekiņš pālī mēģina papu mammā iespraust…
Lādējamos ar vadu pārtrauktu ražot tikai tad, kad vairs nav pieprasījuma – tas ir saprotami jebkuras tirgotājam.
Bet pa to laiku tehnoloģija tikai attīstās un attīstās..
Š is nu būtu mans variants. Plus vēl daudziem droši ir gadījies, ka kāds mājdzīvnieks paniekojas ar parasto telefona lādētāju.
Man šāda ierīce ļoti noderētu.
Diez, reizē var ladēt piem divus telefonus?
nju a ja pem kakjis uzkapj uz ta paliknja.. nesanaks ka vakarinjas kkads cepetis :D?
foxsk8
Diez, reizē var ladēt piem divus telefonus?
=> Apskaties taču bildes…
—-
usins
nju a ja pem kakjis uzkapj uz ta paliknja.. nesanaks ka vakarinjas kkads cepetis 😀 ?
Parādi man – kā tu izcepināsi kaķi ar ~3,7-5v???
Preses relīzes