PC:
RAM: 2GB
CPU: Intel Pentium D 3.2 Ghz
Video: HD 4670 (1gb)
pret to zaalju nav! ja reiz tavs datorsa to ir sakjeeris, liidzees tikai ne win operaaciju sisteemas instalaacija.
drunk_lizard – tad tu domā, ka jaapaarinstalee PC?
Ko tik vēl neizdomāsi?
Nu klauns tēmu nesaprata! =]
Lai vai kā, D_L taisnība, man pašam bij reiz šāda lieta saķerta, ka nepārtraukti dari vienalga ko, 100% noslodze, un pats jaukākais ka tas bij System procesam, kuru nevar nekādi ietekmēt! Jāveic Windows pārinstalācija – diemžēl tas ir tas ko varam ieteikt (Un man šķiet tas arī ir labākais variants) 🙂
Veiksmi!
Uninstalēju un viss kārtībā.
Lai vai kā, D_L taisnība, man pašam bij reiz šāda lieta saķerta, ka nepārtraukti dari vienalga ko, 100% noslodze, un pats jaukākais ka tas bij System procesam, kuru nevar nekādi ietekmēt! Jāveic Windows pārinstalācija – diemžēl tas ir tas ko varam ieteikt (Un man šķiet tas arī ir labākais variants) 🙂
Veiksmi!
Klauns, [img]
Tas drunk_lizard laikam ir no tiem dator meistariem kas atrod uz savu klientu datoriem kādas briesmīgas vainas lai noplēstu vairāk naudas, var iedomāties kā no viņa cieš pensionāri. Viņš nav klauns, bet maita.
Parasti progās, kuras piedāvā tūlbārus un visādas papildherņas instalēt – ir izvēles iespēja (checkbox). Ja tādu nebija – tad gribu zināt!
[img]https://bildites.lv/images/kapsttrm73zbzbpvsygx.jpg
Preses relīzes