Tātad domāju notestēt w7, paņemu atsevišķu hdd, uzmetu, viss ok, viss patīk, etc, vārdu sakot “super druper”.
Reāli gadījās, kad cilvēkam vajadzēja saglabāt datus no “pusgraustas windas”, ok domāju, man 200 GB disks ir, piemočīšu un pārlikšu datus.
Un te sākas pats jautrākais.
Kaut kā nepastijos, kurš disks ir primārais, un sanāca iebūtoties uz citu PC ar savu instalēto w7, xp visbiežāk šajos gadījumos mēs varam baudīt tā saucamo “blue screen”. Š oreiz nekas tāds no w7 puses nesekoja, sistēma palaidās un varēju pilnvērtīgi darboties “es vēl nobrīnijos”. Ok, viss pārnests, slēdzos nost.
Š odien mēģinu atkal pačolēties ar w7, tavu brīnumu, tālāk par windows starting netieku. Kaut kas līdzīgs šim te jokam:
Bet šajā gadījumā logo efekts uzfeidojās un tā arī paliek.
Tātad varbūt var izdarīt kaut kādus secinājumus, veikt kādu tīri testa procedūru, vai tiešām tā to visu “jauno laidumu” var viegli “nonest”.
Domāju, update nebūtu pie vainas, jo tas viss tika darīts bez neta.
Man liekas ka pielikušies būs Tā kompja draiveri un tagad čikss.
Seifā jau itkā tomēr vajadzētu tik iekšā, nomet visus draiverus.
Jap, draiveri ir uzlikušies un “žopa” 🙂
Vispar vienreiz biju par slinku, lai nestu drauga kasti, un panemu tikai HDD. Winda nestartejas, tur dazus failus vajadzeja uzkopet. Uzkopeju un tapat no savas kastes testeju vai startejas, viss gaja ok, atdevu HDD, vinam ari pec tam gaja. Tad sanak, ka vins vareja uzrauties uz blue screen, kad es biju startejis HDD no saviem dzelziem?
P.S. Atvainojos par garumzimem un mikstinajumiem, neatrodos LV un publiski pieejamas kastes ir limited user…
Preses relīzes