Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Win. 7 | Ultimate. |
Sākšu ar to, ka man bija Windows 7 Home Premium.
Man jau sen bija tāda doma, ka es varētu uzlikt Windows 7 Ultimate.
Es sāku domāt par likšanu, līdz es atcerējos par Windows anytime upgrade.
Izdomāju, ka šī iespēja man būtu jāizmanto un nomainīju datoram atrašanās vietu un valodu, taču nākamais solis jau bija atrast S/N, taču nekur tālu nebija jāmeklē, kāds jauks cilvēks, TPB ievietoja tieši to S/N, kas man derēja, es biju mēģinājis arī citus, taču bez panākumiem…
Tā nu process noritēja ļoti labi un dažu minūšu laikā jau man bija Windows 7 Ultimate.
Š eit man tieši gribās pajautāt dažus jautājumus sakarā ar to, ka man pašlaik ir Windows 7 Ultimate.
Kādas ir Windows 7 Ultimate priekšrocības un ko man labāk likt un izmantot uz šī win 7 ?
Es zinu, ka daudziem liekas, ka win. 7 ir galīgi garām, man arī tā likās, taču es jau ar laiku pieradu pie win 7.
Domāju tā….
Vai jūs kāds lietojat win. 7.. Kādas ir atsuksmes, problēmas, kļūdas un t.t.
Bet.. Diezvai kāds te lieto Win. 7, jo te vairākums sēž uz kā cita..
…Vai jūs kāds lietojat win. 7.. Kādas ir atsuksmes, problēmas, kļūdas un t.t.
Bet.. Diezvai kāds te lieto Win. 7, jo te vairākums sēž uz kā cita..
Nu, jā, parasti vairums sēž krēslos vai kāds uz dīvāna… Bet tas, kādu OS visvairāk izmanto notepad.lv auditorija, drīzāk jājautā Samurajam vai Shady, jo viņiem ir pieejami statistikas dati.
Bet es vēl joprojām nesaprotu, ko Tu īsti vēlies iegūt vai uzzināt no pārējiem Win7 lietotājiem?
Es – izmantoju, atsauksmes – labas, problēmas un kļūdas – tikpat kā nav. Ko šeit vēl var piebilst vai pateikt?
Centies kaut ko vairāk uzzināt no citiem, kas saskārušies ar Win 7. OS….
Grūti jau tā pateikt, kas tieši mani intresētu, taču agrāk daudz bija runāts par to, cik slikts ir win 7, taču kas tagad notiek…
Es te palasījos, ka W7 bija problēmas ar ar lielajiem HDD, taču tā bija tikai viena no problēmām, kas sekoja tālāk…
Kā jau zināms, ka W7 darīja tā, ka neļāva ielādēt mūsu pc nekādu programmu, kas ir «MELNA»….
Es domāju tā, ka S/N jau var ievadīt, taču aktivizējot kādu programmu vai ko citu, W7 atsākās pieņemt to programmu, jo uzskata, ka tā ir «MELNA»….
Man pašam gan nav bijušas problēmas ar W7, taču pašā sākumā, kad nopirku PC, ieslēdzu un sāku lietot, tas sāka pīkstēt un izmeta kļūdu, ka kaut kas ar Windows, tā nu sanāca uzlikt to pa jaunu.. 🙂
Pareizi jau saka, ka cilvēki lietojot šo sistēmu un uzzinot no masu medijiem informāciju, ka W7 ir slikts, viņi to nelietos, turpinās mocīt PC ar VISTU un XP.
W7 ir labas iespējas un vis pārējais, arī mans pieminētais Windows anytime upgrade, kas nodrošina to, ka jebkurā brīdī tu vari pārlikt savu OS uz citu W7 OS…
Taču tās ir tikai dažas lietas…
Pagaidām nesūdzos, lai gan esmu un palikšu *nix mīļotājs. 🙂
Domāju, ka noderīga arī citiem, taču man nepatīk tas, kas balstās uz Windows Virtual PC. 🙁
Windows XP režīms.
Iegūstiet labāko no divām sistēmām: izmantojot jauno Windows XP režīmu, varat darbināt vecāku Windows XP biznesa programmatūru tieši Windows 7 darbvirsmā.
Windows XP Mode izstrādāts, domājot par maza un vidēja lieluma uzņēmumiem, un tas pieejams kā atsevišķa lejupielāde; darbojas tikai sistēmas Windows 7 Professional, Ultimate un Enterprise versijās. Lai lietotu Windows XP režīmu, nepieciešama arī virtualizācijas programmatūra, piemēram, Windows Virtual PC. Abas programmas bez maksas ir pieejamas Microsoft vietnē.
Lai lejupielādētu Windows XP Mode vai uzzinātu par sistēmas prasībām, apmeklējiet vietni Windows Virtual PC.
2: reti kurš HDD ir tik lēns, manējie lec pāris sekunžu laikā, ko arī nozīmē atslēgvārds “dažu” cietie diski.
Preses relīzes