Fox, vismaz tu neblamē firmu un nejauc Windows iestatījumus ar reģistru, kas ir pa pusei virtuāls!
Tas būtu tas pats, padzirdu, ka tādas un tādas cigaretes ir mēsls, protams es tādas nepikšu, jo redz, tās ir sliktas.
Neesmu reģistra guru un tas man nav vajadzīgs. Gribat lietojat, gribat nelietojat. Te nekas nav uzspiests.
P.S. Laikam nāksies izveidot kādu ticamu video ieskatu par savu versiju, ko īsti var iegūt ar to “Tiny” reģistru.
Tā no malas paskatoties uz Tiny XP rodas priekštats, ka tas ir kas mazs, apgraizīts un nespējīgs :suck:
Tas protams ir tīri subjektīvais manis “kā blondīnes” viedoklis!
Viss jau var būt, bet ja piem tev kaut kāds pašvaks PC un neko daudz no viņa tev nevajag, tad var to Tiny lietot. Man kā pamata OS neder, jo web serveri nevaru darbināt.
Īstenībā tam tiny xp ir tā, cik daudz plusu, tik daudz mīnusu. Katram ir jāizvēlās pašam, ko lietot, ko nē.
Samuraja gadījumā es lietotu labāk kaut kādu sagraizītu XP, nekā Win98, portams jāskatās kas būtu piemērotāks konkurētajām vajadzībām.
TweakUI ir Windows uzstādījumu programma
Tas tā -zināšanai.
Palasi iekš tā faila komentārus, tur ir uzrakstīts, ko kas dara, kā uzlabo ātrdarbību un pielāgo labākai darbībai.
varbūt jūs domājiet, ka es ņemu visu lielo reģistru un lieku virsū orģinālajam? 😀
Es tā ar sapratu:D Ka tu orģinālo XP reģistru aizstāj ar apgraizīto…Tas pēc manām domām novestu pie sys avārijas.
Es bieži lietas saucu tā, kā es tikai tās saprotu pa savam, nevis ka cits saprastu tieši tā, kā es to biju domājis, tāpēc arī rodas nesaprašana, tb nevar saprast, ko es ar to biju domājis.
5x pārlaīju un jei bogu nesapratu ko Tu ar to biji domājis :ooo: plz iztulko ;.
Vissliktākie rezultāti – WMP… :die:
[img]https://img103.imageshack.us/img103/9321/revcy0.gif[img]https://img105.imageshack.us/img105/1561/paijeg3.gif
Sorry, laikam neprecīzi izteicos. Es bieži lietas saucu tā, kā es tikai tās saprotu pa savam, nevis ka cits saprastu tieši tā, kā es to biju domājis, tāpēc arī rodas nesaprašana, tb nevar saprast, ko es ar to biju domājis.
apsveicu notepad ar iipasji talantiigu administraatoru…
noreecos ne pa jokam….
Preses relīzes