Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Win8 M1 [Ir kāds jau paskatījies ?]
Ir kāds jau pielicis rokas šim ?
Tur Metro nav. Tur vēl nekā nav. Tur ir Windows 7 Enterprise visās malās rakstīts.
Mikromīkstie saprot, ka ar Sivēnu izdevies uztaisīt sakarīgu OS un neko revolucionāru nemēģinās paraut. Ar Metro UI spiedīs uz tablešu tirgu – lauciņu, kur Sivēns gan gribēja iespraukties, bet izrādījās par resnu.
Garās runas īsais saturs: tas būs drīzāk tāds kā Windows 7.5. Es ļoti ceru.
Uzraksti – Windows 7.
Instala uzbūve – Vista.
Particionētājs – tas pats gļukotrons.
Valodu izvēle – veljoprojām Micro$ofc uzskata, ka Latvijā lieto qwerty un “latvian”.
Pēc pamatīgas bremzes instala sākuma tomēr aizsniedzos līdz reset pogai un vairs nemēģināju.
Ja ir kāds quadcore/8Gb īpašnieks ar sūdainu internetu bet M$ sirdi – var dabūt no manis disku.
Labākajā gadījumā patestē kaut kādu pēdējo buildu pirms release versijas. vai vnk sagaidi , kad būs veikalu plauktos, paņem novel oem versiju torentos, uzliec uz 30 dienām un saproti- vajag/nevajag.
Nav ko mērīties ar krāiņiem. Jēgas nav nekādas likt virsū nepabeigtu produktu.
Tak nevajag man viņu testēt/izprast darbību/hviņzin ko vēl (pietiekami jau zinu no visa pa druskai) lai izdomātu vai lietošu viņu vai nē, man patīk lietas vienkārši apskatīties, un jā it īpaši alpha/beta relīzes, un vispār tas ir forš process iet cauri kautkam kas pasniegts kā “jauns”. Un kur te kāda krānu mērīšana ?
4. postā jau pateicu tēmas jēgu.
Preses relīzes