Winamp miris dabiskā nāvē

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Winamp miris dabiskā nāvē

Tiek skatīts 5 ierakstu – 41 līdz 45 (no 45 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    re-mix
    Participant

Tak nevajag lai atjaunojas! Ja produkts jau ir gatavs tad ar “jaunumiem” to var pataisīt tikai bremzīgu un iebāzt kādu reklāmas baneri, kā to izdarīja jau ar Skype, uTorrentu un citiem labiem softiem.

Starp citu lietoju jau kopš PI laikiem.

Aldis
    Participant

MPC un VLC.

Pirmajam arī vajag kodekus, otrajam ir savu iebūvētie.

Athlons
    Participant

vo bļin… nemaz nezināju, ka MPC vajag kodekus… kā tad es līdz šim esmu filmas skatījies?… opā… laikam būs jābeidz pīpēt tas kaprons, a to visādi muļķiki rādās tur, kur nekam nevajadzētu būt…

Brutto
    Participant

Lai gan nez cik gadus jau neesmu viņu instalējis, teikšu ardievu Winamp! Pirms tevis zināju vien kaut kādu DOSisko, komandrindas, mp3 pleijeri.

Pēdējā laikā Aimp lietoju i-neta radio klausīšanai.

msh
    Participant

Daudzkanālu neatbalstīšana izklausās pēc roku leņķa problēmām – es kvadriofoniju sāku lietot ap 2005. gadu, viss ko vajadzēja uzslēgt winampam – enable hardware acceleration. Lai klausītos daudzkanālu failus, tur gan eksotiskākiem formātiem var būt problēmas. Bet par džastinu un par loģisko iznākumu – tikai nevajag. Jā, loģisks iznākums tas ir – bet tikai tāpēc ka lielākā daļa cilvēku bez jēgas un vajadzības skrien uz kaut ko jaunu, neatkarīgi no tā, vai esošajam ir kāda vaina. Tā kā man šādas problēmas nav, es gan winampu, gan operu lietoju jau kādus 11 gadus un tā arī neesmu pamanījis iemeslu kāpēc man vienu vai otru vajadzētu nomainīt – ja neskaita, protams, apkārtējo ļoļiku fanošanu par kaut ko citu.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 41 līdz 45 (no 45 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?