Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 10 Anniversary iznāks jūlijā
Windows Roadmap
Sagaidāms, ka ar Windows 10 Anniversary lietotāji saņems daudz jaunievedumu, kas skars balss asistentu Cortana, pārlūku Edge, grafisko vidi utt. Konkrēts saraksts vēl nav pieejams, jo Microsoft pats nezin ko varēs pagūt un ko ne. Daļa jaunumu jau nodota publiskajai testēšanai ar Windows 10 Insider Build 14316. Bet testversijā vēl nav iekļauta Mobile Hotspot funkcija (kas sen ir visos Android tālruņos), iespēja aktivāciju saistīt ne ar dzelžiem, bet ar Onedrive kontu, iespēja definēt, kādās diennakts stundās drīkst instalēt atjauninājumus un vēl šis tas.
A iespēja definēt ATSLĒGT jauninājumu instalēšanu normālā veidā, joprojām netiek ieviesta.
Pāris reizies esmu gandrīz (par laimi gandrīz) pazaudējis projektus. Neaptverams ir fakts, ka win izdomā restartēt datoru “laikā kad es neko nedaru” neņemot vērā to, ka ir atvērtas 5 programmas ar iespējams nesaglabātiem failiem!
wtf? kas ar šo domāts???
“mobile hotspot” tieši ar šādu nosaukumu ir pieejama funkcija, lai uztaisītu WLAN-u, Lumia 735 jau no paša sākuma ar win8.1… arī pēc apgreida uz win10 tā ir saglabājusies, iespējams, pat kļuvusi ērtāk pieejama…
Savulaik ir gadījies ka trešdienas dienā steidzami jānodod projekts, hops – kompis uztaisa restartu un updatojas, nenosakāmu laiku stāvot pie 30% un rādot uzrakstu – nedod Dievs neslēdz ārā datoru, notiek process.. 😀 😀 Tā nu jams var nostāvēt stundu vai pat vairāk.. Pa to laiku dusmīgs priekšnieks elpo pakausī un prasa, kur paveiktais, a es neko nevaru īsti izdarīt.. 😮 Jo kas nu sazin, ja restartēšu varbūt winda būs nobirusi pavisam.. a varbūt nebūs..