Pirms apmēram 2-3 nedēļām updeitoju windows 7 uz windows 10, lai vienkārši ietestētu. Nepatīk, tāpēc vēlos atgriezt veco versiju, taču windows10 vairs nepiedāvā tādu opciju, kā atgriezties uz iepriekšējo versiju, kā tas sākumā bija teikts.
Kā lai atgūst win7?
Bet nu principā daudz variantu jau nav šinī gadīumā, ja ir laptops ar W7 recovery partīciju tad vari rekoveroties, ja nav tad ņem instalācijas disku un pārinstalējies. Pēctam uzliec gwx control panel un dzīvo laimīgs.
Pēctam uzliec gwx control panel un dzīvo laimīgs.
Līdz brīdim, kad MS izdomās vēl malwārīgāku variantu par “Recommended update offer you can’t refuse”, bet principā jā.
Tur kompi atskrūvē un no matesplates atvieno/pievieno batarījas padevi , jā tad tikai varēj tikt biosā un galu galā dabūjām parintalēt jo tur vis bij nokāries ar to 10 vindas testēšanu…Vot kā jo jaunāks modelis jo vis vairāk sarežģīts….
Man LENOVO
2.
Domā apdeiti nav vajadzīgi ?
Protamistiski, ja spēlējam tikai pirātiskās spēles vai arī liekam mīksto uz visu kontu zaudēšanu, tad tik uz priekšu.
Sūds jau ir tas w10, bet man labāk patīk tomēr, ka mani dirsā drāž Bils, nevis kaimiņu Vasja. Jo Bils jau ir vecs un viņam ne tik liels un ne tik bieži vajag.
Skuju, patiesībā man patīk lietot linux, jo tad es pats izvēlos, ar ko iesaistos dzimumattiecībās.
Ja grib lai kompis strādā – ap 15€ man un būs jums laime. Ja portatīvais – 50€.
P.S. Es vakar nolēmu ka vairs netaisīšu lētāk nekā pajolciems.
Zini kā sāp griezta brūce? Gribi uzzināt?
Preses relīzes