Windows 10 Mobile oficiāli ir miris

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Windows 10 Mobile oficiāli ir miris

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Priekšvēsture ir šāda: 2017. gada septembrī Microsoft par Windows atbildīgais viceprezidents Džo Belfiore ziņoja, ka Windows 10 Mobile zaudējis savu nozīmību un izdevīgāk pelnīt ar Android un iOS lietotnēm. Pēc dažām nedēļām, 12. oktobrī Windows Insider programmas menedžeris Brendons LeBlanks iepriekšējo apgāza un deva cerību stariņu, solot izdot jaunus Windows 10 Mobile laidienus. 2018. gada 24. janvārī šis pats LeBlanks nokārtu degunu atzinās, ka nekādu mobilo ROM tomēr vairs nebūšot. 25. janvārī viņš vēl piebilda “Plāni mainās. Tāda ir lietu būtība.”

Tātad Microsoft mīlētāji, kuri nopirka viedtālruni ar Windows 10, turpmāk var cerēt vienīgi uz drošības ielāpiem. Nekādu jaunu funkciju vairs nebūs. Slavenā devīze “Viens Windows visiem” izgāzusies ar lielu blīkšķi, un Redmonda atkal pievērsusies galddatoriem un strādā pie OS Polaris.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_windows10m1_1.jpg[/img]

shady
    Participant

Drausmas… kā var šitā ākstīties….

GuntOn
    Participant

Nu, tad beidzot! Cerams, ka arī Skype drīzumā sačakarēs pilnībā un nolaidīs mēslainē.

Lcs006
    Participant
    uldics
    Participant

Tur tik daudz cilvēku strādā, un nevienam tāds iznākums neienāca prātā? Visi redz, paši nē. Karalis nav pliks!!!

Raivix
    Participant

Tāpat noteikti būs vēl 10 šādi raksti ar identisku nosaukumu. Laikam nekam citam nav bijusi tik ilga un mokoša nāve.

Nez viņi paši zina, pie kā viņi strādā un pie kā ne? Nav neviena pēdējo gadu MS produkta, ko es gribētu sev. Ja nu vienīgi Surface Book. Varbūt. Ar Win7.

GuntOn
    Participant

Īstenībā likumsakarīgs reuzltāts, ja kodē neaptēsti indusi un peļņas rādītāji ir pāri visam, arī produktu kvalitātei un lietojamībai.

Kon
    Participant

Kas bija vainas produkta kvalitāte un lietojamībai?

Man bija vairākas lumias un es neatminos ne par ko tādu. Un flīzes ir gaumes jautājums, man patika.

Raivix
    Participant

Pirmās divas Lumia paaudzes bij feini aparāti, pēc tam vairs nekā laba nebija.

GuntOn
    Participant

Š efam un viņa sekretārei reiz bija kkādas dārgā gala Lumia klausulītes. Kalendāra ieraksti ik pa laikam mistiski nesinhronizējās. Kontaktus eksportēt uz outlook.com kontu nevarēja. Visu darīju precīzi pēc aprakstītā, bet tas VIENKÄ€RŠ I NENOTIKA. Nācās ņemt talkā trešās puses softu. Š efam tas telefons piebesīja, bet sekretārei vienkārši izbeidzās (nodzisa ekrāns un vairs nekādu dzīvības pazīmju) un LMT tikai raustīja plecus. Tā pat vienam paziņam bija kkāda Lumia un vismaz pus stundu centos atrast kā var iezīmēt visus kontaktus, bet tā arī man tas neizdevās. Nezinu vai es to nemācēju atrast, jo tā fīča kkur ļoti neintuitīvi bija paslēpta vai arī tāda iespēja nebija. Tā pat arī konkrēti tracināja tā neizlēmība no izstrādātāju puses. Tad viņi izdomā, ka izstrādās šitādu OS un to supportēs, pēc dažiem mēnešiem atkal viss ir savādāk, vārdu sakot, nekādas konkrētībās. Š…emot kopā šo visu, priecājos, ka ar tiem sūdiem vairs nesanāks saskarties.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā