Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 10 uzspiež aizvien agresīvāk
touchpadiebremzētGWX Control Panel
Tagad nācis zināms, ka arī šo Redmondai izdevies apiet. Tagad pop-up logs ar upgrade aicinājumu izlec vismaz vienu reizi dienā. Tas tāpēc, ka Microsoft katru reizi modificē Windows 10 Upgrade App. Nosaukums paliek vecais, bet saturs ik reizi mainās. Līdz ar to GWX Control Panel vairs nedarbojas korekti. Gaidāms, ka no nākamā gada jaunināšana uz Windows 10 no “optional” mainīs statusu uz “important”, līdz ar to visi, kuri nebūs atslēguši automātisko atjaunināšanu, kādu dienu būs ļoti pārsteigti.
P.S. A MSDNAA atslēgām laikam nepienākas. Jo man arī pirms to sūdu atinstalēšanas GWX nau manīts. Neteiksim, ka jūtos baigi apdalīts; tikai prieks, ka nav ar šo visu jācīnās. Abet interesanti zināt.
2. Tur ar “serverīti” būtu par maz tur vajadzētu datu centru ar resnu trubu, lai pabarotu tautu masas – tā tev nav torrentu datu bāze, kuru tu vari iekraut savā ķepļepā.
2. No Technet ielādējam prasītos ielāpus un manuāli visu uzinstalējam.
Automatic Updates = Windows Backdoor.
Windows 7 SP1 AIO 24in1 x64 en-US Sep2014
Atslēdzu telemetrijas updeitus un vēl visādus šitus, bet tā upgreida kņada domāju, ka sākas ar 2952664
Arī šo es izlaidu un tālāk nav sekojuš citi updeiti, kas saistīti ar upgrade n shit.
Man liekas, ka MS vienkārši ieveistu vienu mazu “fīču”, ka WUS būtu pieejams tikai ar aktīvo direktoriju. Jo tagad jebkuram PC iekš gpedit var norādīt lokālo apdeita serveri.
uz epastu saņem .exe kas ļauj tev noņemt un kad velies atpakal uzlikt W10 updeitus! izmantoju uz vairākiem datoriem noņemt, viss bez problēmām! izdomāju, vajag uzlikt vienam, uzliku atpakaļ!
Preses relīzes