Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 2000 un XP SP2 pÄ“c 2 mÄ“neÅ¡iem paliks vÄ“sturei
Ja man rodas šaubas par raksta kvalitāti, es vismaz necenšos lekt augstāk par savu asti un tēlot foruma komentāru viedo vīru, kas to vien māk, kā dirst un gānīties, taču tajā pašā laikā nekādu vērā ņemamu inputu un supportu nesniedz tiem, kas tad tā sacūko tādus un šitādus rakstus.
Mani arī neinteresē Tavs viedoklis par “patizliem “jokiem”” video apskatos par spēlēm no tavas izcilās personības puses, jo tu pat tādu, spriežot pēc taviem viedajiem tekstiem, patizlu apskatu, nespēj uzģenerēt.
Lai gan ko es te cenšos pierādīt – tāpat iedirsīs kārtējo, ļaušos citēt tevi, patizlo komentāru, kādi visi (es) ir mudaki, tikai viens tu gudrs (savos klades pierakstos).
Viņš ir tups kā sētas miets un nav glābjams.
“Īsāk. Krupis ir izvārījies un beigts.”
Tava līšana muļķīgā raksta autora virzienā, laikam, ir skaidrojama ar vispasaules pamuļķu savstarpējo pievilkšanās spēku.
Kaut kas līdzīgs gravitācijai tikai darbojas starp pamuļķiem. Tieši šis spēks ir tas kurš visiem pamuļķiem liek aizstāvēt savu sugas brāli ja viņu kāds abižo.
Bet nu jā, labi ka tu mums neesi pamuļķis, citādāk būtu beigas Latvijas IT sfērai! Bez tevis – kā bez rokām! Žēl tik, ka joprojām dirs melnu un nevari atrādīt mazāk tupas ziņas, apskatus vai whatsoever, dajebkādā forumā/portālā 😉
Preses relīzes