Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 7 būs Dolby Digital Plus 7.1 skaņa
Dolby Laboratories
Dolby Digital Plus – tā ir progresīva 7+1 kanālu skaņas sistēma ar kompresijas iespējām, kas piemērota gan spēlēm, gan viselitārākajām mājas kinozālēm. Sistēmā pavisam iespējami līdz 14 skaņas kanāli.
Draiverus meklē skaņas kartes ražotāja mājaslapā. Kāda karte tev ir?
Nu man ir integrēta Biostar TForce matesplate. Protams ka es draiverus velku no majaslapas, bet vairs nav ka agrāk ar Orģīti CD uz XP!!! WTF???
Ne nu man 5.1 tumbas. Filmas ar 5.1 skaņu skan pa visām, dvix filmas vai mp3 skan pa 2.1 Vai ir kāds softiņš kas sadalītu man skaņu uz visām. Jo lieta tāda kad nopirku kompi nāca līdzi draiveru komplekts liekot skaņas draiveri no CD uz XP gaja MP3 uz visām tumbām. Bet tie dariveri neiet uz Vista un Win 7. Un vispār man tas CD kautkur noklīdis. Ir kadam ideja?
Circle fingers, zac all.
Winampam ieslēdz hardware acceleration un skanēs tā, kā jāskan.
Daudzkanālu stuffs empētrīs džinkstoņas faniem ir sameklējams AAC 448 kbps formātā, tiem, kam ar ausīm viss ir kārtībā, DVDA formātā vai no tiem noripotos daudzkanālu flacos. Vienīgā bēda – trulais vienas dienas pops daudzkanālu formātā nemēdz tikt izlaists
Preses relīzes