Iegādājos šo ASUS X552CL-SX185D
Bez OS. Paredzēts viņam windows 8, bet darbam man nepieciešams windows 7, jo vajag IE10 [vispār iespējams downgreidot internet explorer?]
Mēģinu ielikt wind7 caur usb.. Parāda ka “A required CD/DVD drive device driver is missing …..”, kad spiežu install now. Cik izgūglēju, bija jāaiziet uz instalācijas sākumu, jāizrauj usb un jāpievieno atkal. Bez rezultātiem.
Labi, ierakstu diskā win7. Sāku instalēt, sadalu disku pa partīcijām, win pats uztaisa 100mb reserved, sākas instalācija.. un pie expanding files 0% kādas 10minūtes un parāda- “Windows cannot install required files. The file may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are avalible, and restart the installation. Error code: 0x80070017”, cik lasiju varot spiest cancel, tad aizmet uz instalācijas sākumu. Atkārtojot procesu daudiem aiziet. bet man tas pats. Expanding files pat 1% neuzkāpj.
Ko darīt? varbūt tam USB sadabūt tos draiverus kaut kā? google skopa, un īsti daudz nezinu par šo lietu..
#Stat1CX – Atradīsi konkrētajam modelim USB 2 ? Ir tikai divi USB 3 – un šoreiz tas nav problēmas cēlonis.
m_janis- jap, torrentu w7. lietots uz vairākiem datoriem bez problēmām. Ja nāk ar to DOS, tas nozīmē, ka citu es nevarēšu uzlikt, un ja varēšu, ar lielu čakaru? Hm, bet tas DOS jau sen tur nav.. bija win8 virsū. nesen formatēju cieto, kad liku caur disku win7.
itkā jau info par pc ir rakstīts ka viens no abiem usb ir 2.0, bet users manual abi kā 3.0 rakstīti.
No DVD jau cita lieta, pāris soļus tālāk tiek.
Varbūt jāsameklē internetā draiveri, lai kad man piedāvā rescan vai browse, varu izvēlēties? USB 3 vai kuru tur vajag, ne tā?
šāds man BIOS ir. čomam reiz mainiju no UEFI uz LEGACY, jo vienkārši flashu nebootoja. bet man nekur to nevar nomainīt. Pie Advanced- USB Configuration ir Support LEGACY mode, un tur ir enabled.
par to formatēšanu.. hm.. melna bilde.
Ja nekas neizdodas, tad pamēģini šo:
Meklē vainu bojātā instalācijas failā, RAM/HDD problēmās (nu un, ka jauns), vai nepareizās darbībās.
Pamēģini kādu Linux vai to pašu W8.1 – kas tad notiek ?
W8.1 caur disku un usb bez problēmām uzinstallēju.
Preses relīzes