Tagad veiksmīgi ieinstallēju. Tikai īsti nesaprotu to, kapēc ieliekot draiveru disku, viņš pats sainstalēja visus draiverus, bet man ir gan IntelHD 4000, gan Nvidia Geforce, par control paneļi divi.. Kā tas iespējams? Un atinstallēju intel hd graplichs draiveri, ekrāns palika melns. labi, restartēju un uzliku atpakaļ.
bet tas nozīmē ka nav tīri tikai nvidia geforce 710M? Vai vienkārši nesaprotu to sistēmu..
Lai vai kā- VISIEM, kas palīdzēja, mēģināja palīdzēt un dalijās ar info, LIELS, liels paldies! 🙂
Lielākoties Win8.1 draiveri der Win7, bet ir izņēmumi. Zinu ka ir frukti kas pamanās 64bit sistēmai uzmaukt 32bit draiverus utt. 😀
Pirmais darbs: noskaidro vai tev nets ar WiFi un nets ar vadu vienādi sūdīgi iet? Vaina var būt arī rūterī, sistēmā….
Labāk liec Windows 10, tad nav problēmu ar draiveriem… ja nu tikai wifi draiveri būs jāliek…
Es noskaidroju, ka man ir MediaTek MT7630E wifi karte, arī sameklēju jaunāko draiveri. kurš der uz win7 64bit.
tas pats. Labi, izdariju tā, ka pieliku pie LAN vada arī. UZliku utorrentā vilties spēli, kāpieslēdzu pie lan aizgāja uz pilnu neta jaudu. UZspiedu un local are connection disable, tad izrāvu lan vadu, aiznesu datoru uz otru istabu. Varēju brīvi sēdēt inetā, viss gāja perfekti. Atstāju pa nakti lai novelkas spēle, no rīta eju inetā, power iso novilkt, un 120bytes/sec.. UZ 1 sekundi vajadzēja pie lan pieslēgt, atslēgt un atkal tagad iet, kaut neko nevelk. bet noteikti ne uz ilgu…
Sarumaj- pirmais darbs izpildīts jau sākumā. man blakus stāv otrs pc kurš visu laiku caur wifi pieslēgts. viņš strādā perfekti.
Es pamēģināju atinstalēt wifi draiveri, uzlikt atkal.. tieši tas pats.
Un jā, kas notiek, ja palaiž no kāda live cd?
IE jau ir pēdējā lieta ko izmantot.
pēdējā IE versija uz kuras ir iespējams strādāt ir 10
Varētu par šo sīkāk ? Ja vien neesi web koderis, kam jāpārbauda, kā kārtējais projekts izskatās uz vecākām versijām un dažādām platformām, tad par IE lietošanu grisha jau visu pateica – lietojams tikai 1 x, t.i. pēc sistēmas uzinstalēšanas.
TS-PROXY让您观看所有频é“的电视洪æµè¿è¡Œä»»ä½•æ“作系统的任何设备和智能电视的计算机上。
为了支æŒè¯¥ç½‘站的æ¯æœˆ150å¢å¸ƒçš„金é¢ï¼Œä½ å¯ä»¥ä½¿ç”¨é€šè¿‡æˆ‘们代ç†çš„TS-æ ‡å‡†æŠ€æœ¯IPTV(OTT)观看电视洪æµçš„å¦ä¸€ç§æ–¹å¼ã€‚
ātrākais veids, kā tikt no viņiem vaļā, ir ieslēgt datoru un nemēģināt ieiet i-netā kādas 10 minūtes, tad beigās sāk strādāt, kā vajadzētu. sākumā nežēlīgi ilgi ielādē visu.
Preses relīzes