bez nekādiem uzrakstiem un nespēju turpināt instalāciju. Pamēgināju DVD ievietot citā datora, viss rādās, kā vajadzētu. Kur varētu būt vaina? BIOSā? Varbūt kādus iestatijumus jāpamaina?
Instalētājs…
Jā, BIOS līdzētu, bet vel vairāk līdzētu ja tu pateiktu vai vari piestartēt “citu” OS (copyright LMT) uz tā kompja! Piemēram Lubuntu vai PCLinuxOS (vai OpenSuSe, vai kautvai Fedoru).
Bet ja tu nedzīvo pilnīgos laukos, tad pareizais variants ir pirmo reizi pamācīties instalēt (un apkopt) pie kāda datorspeca. Iesākumā tas maksās dārgāk, bet atpelnīsi jau pēc pirmajiem paša instaliem.
Kapēc vispār izdomājis esi ka vajag tieši 32-bit Vistu? Ja kompis ir vecs tad pareizi būtu XP.
Cik bitu windows ir jau virsū vismaz vari pateikt? Takā nesapratu kas Tev tur zils rādās… [links pilnība greizs tavai bildei], vai tu vsp. boot secību pareizu esi uzlicis? Nevis vāle visos devaisos usb, diskus utt..?
Un… no kurienes Tev šāda windows instalācija?
Ja nejēdz, tad vajadzēja sākt ar jautājumu: “Ko jūs man ieteiktu instalēt uz
Es pat nezinu kādēļ vienkāši palaižot instalāciju nerāda logu…
Rekur ir tavu dzelžu saraksts..
Nu nav man nekādas lielās pieredzes… Ja tu zini ko stulbu esmu netā izdarijis palīdzi lūdzu..
Kāda Xsa pēc Ultimate ? Home Premium ir pilnīgi viss nepieciešamais mājas lietotājam.
Bet ne tur ir problēmas cēlonis. Pamēģini, kā jau betons teica, ieboototies no kāda cita Live vai instalācijas CD – vienalga, win vai linux – kas tad notiek?
Problēmas cēloņi var būt daudz kur – līkā BIOS konfigurācijā, līki ieceptā DVD,sačakarētā DVD lasītājā, kādā RAM modulī u.t.t.
Kā šodien atceros murgu ar vienu no lētajiem aceriem, kam it kā bija ”preinstalēts” tā saucamais Linpus….
Varbūt tāpēc laptops priekš manis joprojām ir samērā neveikls, lai neteiktu debīls, izstrādājums pa pasauli skrienošiem cilvēkiem, kuriem to labprāt aizdodu, ja sabojās, lai vaino paši sevi…
Lai gan autors nenorāda kompja parametrus, visticamāk, ka šoreiz rokas aug ne no tās vietas.. Vienā brīdī neejot USB instalācija, tad disku nelasot…
Š is varētu būt tas gadījums, kad ir vērts sākt ar noteikumu izlasīšanu, atzīstos uzreiz, pats lasījis neesmu, bet diez vai būs kas tik unikāls, lai kardināli atšķirtos no citiem IT portālim.
Preses relīzes