Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 7 izgāšanās Japānā (video)
Situāciju laboja kāds zinošāks cilvēks, kam beigās izdevās “glābt raidījumu” (otrajā videoklipā). Visticamāk, ka sistēmu vienkārši nācās restartēt. Bet ko padomās tie potenciālie pircēji, kam šī bija pirmā iepazīšanās ar Windows 7?
[youtube]
[youtube]
failjebkāda
Tas jau sāk palikt pārāk uzkrītoši.
Nu FAIL Japāņiem 😀
Gadās tak neveiksmes, bet galvenais, ka beigās viss aizgāja!
Japonočkas smukas 😉 Sevišķi tā gados vecākā. Foršs zaķis! Glīta, miniatūra, runā nesaprotami. GRIBU TUR, PIE VIŠ…Ä€M!
man labāk tā jaunā, sārtajā kleitiņā
Gribu zināt, par cik procentiem ir kritušiesm MacBook pro pirkšanas rādītāji dēļ internetā publicēta uzssprāguša MacBook attēla?
Var jau būt, ka, Resni, tas ir Linus, kas atriebjās par sava pasākuma izjaukšanu 😀
Pričom te Linus un sazvērestība. Runa bija par to, ka šim atgadījumam nav nekādas nozīmes un balstoties uz to izteikt kaut kādus spriedumus par Win7 nozīmētu pakļauties tam, ko sauca par negative bias.
raksta autoram jau nu vajadzeetu zinaat, kaa straadaa merfija likumi :>
savlaik es biju diezgan liels xp niideejs, kaut gan sjo OS vareeja dreseet :>
par vistu es neizteiksjos – liela kloaaka. kaut gan… man dreseeta vista veeljoprojaam labi dziivo uz kautkaadas partiicijas. uz kaadas – nepateiksju – sen nav barota.
w7rc uzinstaleeju un iepatikaas. daudz mazu, nelielu fiicjinju, bet cik eleganti:>
saprotams, ka neviens nespeej piemeeroties katra razjotaaja vipendroniem.l galugalaa razjotaja interesees tomeer buutu portet savu xyjnjumujnju arii uz kaadu os.
a par ko te es? mljin, w7 IR konkurents juusu laiziitajaam leoparda/tiigjera pakaljaam. pie kam speeciigs konkurents. mosj kada apgrauztaa serde padarbinaas ruupnieciskus softus uz savas dveeseles? m? taaka, aaboljgrauzji, se buudaa un kluseet! :>
Preses relīzes