Windows 7: izlaists labojumfails pret "Deadlock Situation"

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Windows 7: izlaists labojumfails pret "Deadlock Situation"

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Microsoft apstiprinājis problēmu “Deadlock Situation” Windows 7 un Windows Server 2008 R2 vidēs, kura pie ļoti intensīvas atmiņas lietošanas noved pie sistēmas spontānas uzkāršanās. Arī Service Pack 1 šeit nelīdz.

Pēc Microsoft datiem, problēma parādās tad, ja atmiņas menedžeris tiek pārslogots ar vienlaicīgi ļoti daudziem procesiem, kas lasa un raksta RAM’ā. Tas var novest pie sistēmas iefrīzošanas, kam par iemeslu ir kļūda failā fltmgr.sys.

Pret “Deadlock Situation” ir izlaists kļūdas labojumfails jeb Hotfix KB2575077, kurš patreiz nav paredzēts masveida izplatīšanai. Ja kādam novērota minētā problēma, labojumfailu var pieprasīt uz E-pastu Microsoft Atbalsta centrā.

Pēc rūpīgas pārbaudes un testēšanas KB2575077 tiks iekļauts Service Pack 2 sastāvā.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_vistapatchbandaidsp1_1.jpg[/img]

Andron MacBeton
    Participant

ĀĀĀHAHĀĀHĀĀ!!! 😀

Pajolsofta lietotāji…. nabadziņi…

Kon
    Participant

“ja atmiņas menedžeris tiek pārslogots ar vienlaicīgi ļoti daudziem procesiem, kas lasa un raksta RAM’ā”, neticas, ka šis ir kā kanons, jo nereizi neesmu saskāries.

Anonīms
    Neaktīvs

makcaureja atkal pipe kapronu, ceturtdiena – hormonu veetras. Ja, mans lapsis darbina w7, super!

Evers
    Participant

Neesmu saskāries ar šādu problēmu.

Garinsh
    Participant

Iepriekšējam PC novērota šāda problēma. Pie aktīvas darbošanās ar fotošopu un video montāžu nereti mēdza iefreezot., Tajā pašā laikā veicot vienkāršas darbības, kā tīmekļa pārlūkošana, dators ne reizi neuzkārās.

Arcis
    Participant

Nu lūk, tā varētu būt atbilde uz manu jautājumu ko laiku atpakaļ uzdevu forumā un tā arī netiku skaidrībā, jo ar kompi viss bija kārtībā taču pie intensīvas noslodzes ik pa laikam radās šāda pati problēma!

Spartaks
    Participant

”makcaureja atkal pipe kapronu, ceturtdiena – hormonu veetras. Ja, mans lapsis darbina w7, super!”

Pareizi! Man arī uz PC griežas Win7…

BERILS
    Participant

Sasmējos :D:D:D

Arī mana kaste darbina W7 ^^

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?