Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 7 jaunumi (papildināts)
Tagad paziņots, ka tiks paredzētas atlaides arī Windows XP lietotājiem; šim mērķim tiks izlaista īpaša versija “Upgrade Pack”. Diemžēl sakarā ar abu sistēmu lielajām atšķirībām tiešā atjaunināšana nebūs iespējama, tai būs jānotiek caur “format C”. Turpretī Vista lietotāji varēs saglabāt esošās programmas un iestatījumus.
Otrs jaunums – par “mazajiem datoriņiem” (netbook
* Windows 7 Home Premium – $259.95;
* Windows 7 Professional – $299.95;
* Windows 7 Ultimate- $319.95.
.
Kompānija Microsoft ir ļoti ieinteresēta, lai pēc iespējas vairāk Windows cienītāju pārietu uz jauno operētājsistēmu
Izskataas ka arii Notepad.lv ir ieintereseets 🙂 A es no openSuSE Linux vareeshu bezmaxas upgreidot uz Windows 7? 😀 Pat ja vareetu to nedariitu 😛
Kompānija Microsoft ir ļoti ieinteresēta, lai pēc iespējas vairāk Windows cienītāju pārietu uz jauno operētājsistēmu
Izskataas ka arii Notepad.lv ir ieintereseets 🙂 A es no openSuSE Linux vareeshu bezmaxas upgreidot uz Windows 7? 😀 Pat ja vareetu to nedariitu 😛
ieinteresēts 😀 tu bez vārdiem – linux rocks, win smird – nekad neko citu neizdves, savu viedokli var izteikt, nevis uzspiest ;.
QueenZ: Pārstāj lielīties ar savu linuxu![img]
p.s. tie kas nomelno linuxu un fano par win parasti no os neko nejēdz izņemot win un nevar salīdzināt, nepietiek ar to ka pamēģinā kādu linux un pie pirmajām grūtībām saka ka linux suks… es savu mammu iemāciju izmantot netu uz ubuntu un kad viņai iedeva xp viņa gandrīz pakārās cik tur viss sarežģīti! tā ka nav ko kasīties par to kas labāks mac, linux vai win-visu izšķir gaume, vajadzības un ļoti svarīgi-pieradums 😉
Ko jūs tur trinaties? Fanot par kādu operētājsistēmu? Arprāc. Kas jums vainas? Moš man par savu veļasmašīnu pafanot? Nē, es viņu vienkārši lietošu, tā derēs?
Sarunaats! :yes:
Un Queenz, ja nepatik – nelasi, nekomente, man tie tavi n-tie komentari, ka win ir slikts un linux ir labs krit uz nerviem, isti pat pamatot to nevari, un neesi centies! Mana uztvere katra populaaraa OS ir laba savam lietotaju lokam, – lietotajiem ir dazadas vajadzibas, ne tikai sedet Bash logaa, un staipit kranu! 😛
Taka man orginali PC naca lidzi XP oem versija, nezinu vai legali lietoshu win7 😀 Papildus man ir ubuntu, un kka garu domaju izvilkt vel 3-4 gadus nesatraucoties par apkart notiekosho! 🙂 Lai stradatu uz kompa, gan darba gan majas, pilniba pietiek ar XP! 🙂
Un Queenz, ja nepatik – nelasi, nekomente, man tie tavi n-tie komentari, ka win ir slikts un linux ir labs krit uz nerviem, isti pat pamatot to nevari, un neesi centies! Mana uztvere katra populaaraa OS ir laba savam lietotaju lokam, – lietotajiem ir dazadas vajadzibas, ne tikai sedet Bash logaa, un staipit kranu! 😛
aapaac.. es tachu neesu teicis windows sucks linux rullz. Vai tomeer?
kaut gan es ceru…
a gadījumā 7 versija nav ļoti ļoti līdzīgi uzlabotai Vistai? hmmm…. neesmu lietojis tapēc prasu… kāds zin kko konkrētāk no pašas uzbūves?
ubuntu diez vai valdīs-tas ir pa velti, un neviens nevar nopelnīt uz to kas ir pa velti…
kaut gan es ceru…
a gadījumā 7 versija nav ļoti ļoti līdzīgi uzlabotai Vistai? hmmm…. neesmu lietojis tapēc prasu… kāds zin kko konkrētāk no pašas uzbūves?
Cik esmu skatijies, taa pati vista
Kas attiecas uz win 7- pagaidām nevaru teikt neviena slikta vārda. Resursus rij maz, procesi defaultā maz, smuki izskatās, nekarās tik bieži kā Vista… Ir ok. Gaidu relīzi.
Gribēju pateikties Windowsam par dienišķo maizīti ,nesen ciema izsprauslājās skype vīrus!
Varēs atkal no galviņas pa 25ls savākt! Jau rīt divi lapsēni sarunāti 😀
Paziņam laptops ir pagājušā gada, tam aizgāja viss. Nekad neesmu redzējis ka windows strādātu tik stabili.
Tie strīdi par to kura OS ir labāka ir diezgan absudi. Ir skaidrs ka MacOS lieto cilvēki kam ir jānodarbojas ar profesionālām lietām un smuku lietiņu kārotāji, Grafika, video montāža, audio montāža. Tiko tev vajag ko vairāk tā sākas problēmas.
Par linux ir grūti spriest. Tikai divas lietas kāpēc nevaru to lietot. AdobePhtoshop un Dreamvewer priekš viņa nav un nav arī nekādu programmu kaut cik tuvu pēc funkcionalitātes. Nu tikai nevajag stāstīt ka Gimp ir alternatīva. man jau gadus 8 paralēti vienmēr stāv kāds Linux bet lietoju to ļoti reti. Ik pa brīdim pārbaudu vai ir parādijusies kāda proga un nekā… ne normālu grafikas apstrādes progu ne video montāžas, ne web dizaina. Nu vienīgi nav runa par tiem monstriem kas weblapas taisa tikai notepadā 🙂
Linux ir paredzēts vai nu fanātiķiem vai vienkārši interneta lietotājiem. Darbam neder. Labs piemērs ir kā mēs ar vienu tīni pagājušo gad uz ps3 bāzām virsū Ubuntu. To vajadzēja redzēt, pēc tāda gājiena mēs palikām profiņi, iemācijāmies strādāt ar komandrindām. Bet cik cilvēku to var.
Ko lietojam ikdienā – tas katra paša pārziņā.
Starp citu – Photoshops caur wine emulatoru tīri jauki iet uz Linux…