Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 7 jaunumi (papildināts)
Par Windows 7 gan pamēģināšu kad iznāks gatavs produkts ,negribas sagraut iespaidu vel vairāk par ms…
Iemācījos lietot Gimpu , ideāls rīks!
Ideāls????????? Da nu beidz. Rīks varbūt, bet ne ideāls. Neesmu gan fotožopists, man gan pēdējos gados retāk vajag ar attēliem strādāt. Pietiek pagaidām ar to pašu fotofiltru. Pamēģināju to Gimp, tai pašā dienā noņēmu nost. Nu nav tas – nemāku pateikt kas, bet ne priekš manis.
Ai un par to Win 7 – nesen viens čalis man prasīja lai uzlieku viņam Vistu, izraisot pamatīgu izbrīnu.
Apsolīju uzlikt visus trīs Win pēc kārtas lai noskaidrotu, kas uz viņa kastes ielādēsies visātrāk. Kaste nav jauna. Ä€trumi bija – 48 sekundes Win XP un Win 7, bet vista vilkās pakaļ – pusotru minūti. Win XP un vistai saliku jaunākos draiverus. 7vens palika ar tiem pašiem, jo tiem dzelžiem neatradu for Win 7.
Turpretī uzliekot win 7 man ne piekā nav jāpierod un nakas nav papilus jāapgūst. Vis skaidrs un visu pie kā pieradis var dabūt. Galvenais tas ka programmu klāsts ir neierobežots.
Tas pats Gimp. Pagajušo gad strādāju vienā firmā mārketingā un man bija uzdevums arī atjaunot weblapas saturu. Un tur bija jālieto Gimp jo kompānija neuzskatija par vajadzīgu pirkt kaut ko. Es ilgi tur bakstijos, tas ir ārprāts. Protams ja neko citu nepazīsti tad ir ok. Bet pieredzējušam Photošop un coreldraw lietotājam tas ir nakts murgs.
Pilnīgi divas vienādas bildes uztaisot photoshopā un Gimp var redzēt starpību. Jebkurš ar web dizainu draudzīgs cilvēks to sapratīs ka ļoti svarīgi bilžu izmēri un jo tie ir mazāki jo labāk. Photoshop spēj uztaisīt 2x mazāka izmēra bildi ar labu kvalitāti, ja to mēģina Gimp tad viss sanāk divreiz lielāks vai ar sliktāku kvalitāti.
Un par pieradumu, tu saki negrib izmēīģināt. Es sev uz abām kastēm turu linux visu laiku. jau gadus 8. Esmu izmēģinājis visas iespējamās versijas pat iemācijos smuki darboties ar Backdors linux (kad kaut kur vajag iekļūt 🙂 ). To es vispār neņemu ārā no DVD lasītāja, kas zina kad noderēs. Nu tu teici nemēģina 🙂 VienkāŠ—is programmu ar kurām strādāt nav un viss , mēģini vai nemēģini.
Paziņotas
* Windows 7 Home Premium – $259.95;
* Windows 7 Professional – $299.95;
* Windows 7 Ultimate- $319.95.
Windows 7 arī griežas ļoti labi!
Vairāk info ir iekš
Tur ir jaunumi katru dienu! Š ī draugos ir lielākā domubiedru grupa par šo tēmu!