Vai to var kautkā noslēgt nost, optimizēt? Lai Windows 7 vidē varētu strādāt gluži kā uz XP!
Otrs ko pamanīju, nospiežot uz kādas mapes – Properties, viņš nevis parāda uzreiz cik GB tā mape sver, bet sāk skaitīt katru reizi cik ir faili, un tad pēc kāda laiciņa tik reāli ir izskaitījis visus failus, un izskaitļojis cik tad īsti sver šī mape!
Piemēram man tiešām nav nepieciešama tā kalkulācija, kas iet ilgāk kā pati kopēšana vai failu dzēšana! :'(
(Man šķiet ka cietais disks tomēr to veic fiksāk, piemēram uz kautvai kautkāda Ubuntu Linux failu kopēšana pat iet ātrāk)!
Nevis šķiet, bet iet ātrāk par jebkuru Windowsu 🙂
Wuu ir viens no linux “krustnešiem” , kas visur bāž acīs citiem savu ķipa kruto linuxu. – Lietot tev neviens neaizliedz, bet nebaksti visur visiem to, ko viņi nemaz negrib un nevajag 😀
Kārtībai ir jābūt, kādam tas krusts ir jānes =}
skaitļot failu izmēru,bet indeksācija izslēgta. Pārinstalēju un viss atkal aizgāja. Domāju vainīgs CCleaner un tas ka neuztaisīju reģistra kopiju pirms tā tīrīšanas. Ar xp un CCleaner tādu problēmu nebija.
Kaut kā win7 sāk man nepatikt.
Kaut kā win7 sāk man nepatikt.
Manas domas.
Jocīgi gan tas ir, ka windows 7 vidē indeksācija ir noslēdzama padarīšana, jo iekš WinXP jau tas ir kā noklusējums! 🙂
Paldies par atbildēm! Arī Wuu ir sava taisnība- ar liveCD tiešām viss notiek ātrāk! 🙂 Jo sistēma nesamaitāta un svaigi strādā! Bet piemēram ja palietotu, un kko ar greiziem pirkstiem salauztu, tad nebrīnos ka arī būtu lēna kopēšana u.t.t..
Nu otram kompim ar to lēno kopēšanu nekas nemainījās! Bet nu pameklēšu vēl!
Preses relīzes