Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 7 pārdos bez Internet Explorer
no otras puses: aizliegums, šķiet, ir tik priekš IE, tullīt tak tirgū nāks jaunais M$ lolojums: Gazele 🙂
Nu Opera jau knapi garu velk, tāpēc rīkojas tā 😀
Nevelk vis garu, ar Opera 10 Turbo ir nācis jauns pavērsiens, kas konkurentiem nav. Ar GPRS pieslēgumu lauku rajonos tas ir reāls spēks!
ieracies
monopols
“mēs piedāvājam OS ar interneta pārlūku” 😀
Liekas ka es zinu kāda būs nākamā MAC reklāma
“mēs piedāvājam OS ar interneta pārlūku” 😀
lol 😀 Bet vispār laba ideja. 😀
Tas ir tas pats kas pērkot mašīnu, prasīt lai tai nebūtu spoguļu, jo savādāk tas ir mersedes monopols, bet es gribu savam mersim opeļa spoguļus.
Nu wtf… Kāds sakars Safari ar windows 7? Safari var atinstalēt no datora, bet ar IE gan ir savādāk. Turklāt minētais iLife ir tikai pozitīvi… Bet Microsoft un IE ir monopols, un pret tādiem draņķiem ir jācīnās. Tieši tā kā šobrīd to sāk darīt ES. Ganjau ar laiku piežmiegs Microsoftu normāli. 🙂
Nu ko var muldēt! IE var atinstalēt no Win7 tieši tāpat kā Safari no OS X. Ja vieniem neļauj tirgot OS ar pārlūku, tad būtu tikai taisnīgi, ka tādas pašas prasības tiktu izvirzītas jebkuram citam. Bet tas, ko tu uzskati par draņķi nevienu šiet īpaši neinteresē. Starp citu, IE8 nav nekādas vainas. Es saprotu, ka ir cool nodirst mazmīkstos, bet varbūt tomēr vajag vērtēt lietas pēc būtības, nevis pēc tā, kas ir in fashion.
Starp citu, IE8 nav nekādas vainas.
Vaina tāda, ka jāapmaina! Ko vispār kultivē šito kropli ī-ē , ja visiem normāliem pārlūkiem acid3 tests ir 100/100 pt vai tuvu tam?
[img]https://www.bildites.lv/images/yg7qfvm75uvegza7okdf.jpg
Visi brauzeri pēc noklusējuma, OS – windows7 🙂
katastrofāli
Preses relīzes