Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 7 problēmas ar lielajiem HDD
Developers!!! Developers!!! We need more developers to fix this shit!
Kā arī mirstīgajiem nemaz w7 nepatīk, šodien pat kārtējais lietotājs pieprasīja XP 🙂
Man tieši arī dēļ XP ērtuma klienti prasa XP, itkā jau W7 var salikt līdzīgi kā XP, bet daudzas lietas tomēr nav!
Developers!!! Developers!!! We need more developers to fix this shit!
Kā arī mirstīgajiem nemaz w7 nepatīk, šodien pat kārtējais lietotājs pieprasīja XP 🙂
Man tieši arī dēļ XP ērtuma klienti prasa XP, itkā jau W7 var salikt līdzīgi kā XP, bet daudzas lietas tomēr nav!
nepaies i gads, kad klienti pieprasīs W7, tas viss ir tikai pieraduma un spēlīšu dēļ – ar iepriekšējiem W98/W2k/WXP bija tieši tāpat, kamēr tā lieta nesakārtojās. Līdzīgi notiek arī ar KDE 4.x.x linuxā …..
jebkuras
Nu labi, spēlītes ar katru dienu aptaukojas arvien vairāk un dažas – ne bez iemesla. Efekts ir redzams.
Bet tas ir skaidrs, kā diena, ka lielākais pieprasījums ir lai glabātu ISO, AVI un MKV 😀
1 TB reāli izmanto tikai pirāteļi, godīgiem lietotājiem, arī godīgajiem geimeriem, pilnībā pietiek ar pusi.
Rezerves kopijas.
Rezerves kopijas.
Īsti vīri bekapus netaisa – visā savā mūžā pašam nav bijusi tāda lieta vajadzīga – HDD neviens nav nomiris. Un rezerves kopijām vajag otru, kautvai ar 512 GB disku, nevis otru partīciju lielā 1 TB. Atgādinu, ka runāju par parastiem mājas lietotājiem, nevis sisadminiem vai tml krabjiem.
Rezerves kopijas.
Īsti vīri bekapus netaisa – visā savā mūžā pašam nav bijusi tāda lieta vajadzīga – HDD neviens nav nomiris. Un rezerves kopijām vajag otru, kautvai ar 512 GB disku, nevis otru partīciju lielā 1 TB. Atgādinu, ka runāju par parastiem mājas lietotājiem, nevis sisadminiem vai tml krabjiem.
Jā un pēc tam tie īstie vīri grauž nagus. Nezinu, varbūt uz tava kompja nekā izņemot sūdainas zagtas filams un mūzika arī nav. Tar arī bekapus nav ko taisīt. Bet zīmēties ar to ir vienkārši smieklīgi. Vēl īsti vīri noteikti nelieto drošības jostu un prezervatīvus. Tā tik turpināt.
Un pa bekapiem. Kādēļ lai mājas lietotāji tādus neveidotu? Visas ģimenes bildes, video. Mūzika un filmas. Es nerunāju par zagtajām lietām, bet par tādām, kas tiešām ir svarīgas. Pazaudēt vairāku gadu fotogrāfijas būtu šausmīgi, jo tās vairs nokačāt nevarēs…
Ar tagad ienākošajiem SSD gan ir cita lieta – ātrums ta ir, bet cikli tērējas. Ja cietam diskam nesper ar kāju un nav bijis brāķis, kas parasti ātri parādās, tad viņš kalpos godam.
Kas man tur svarīgs stāv? Nekādas mirstamās lietas nav, bildes, video, mūzika, programmas. Svarīgās bildes tāpat tiek glabātas dzīvā – taustāmā formātā (skatīties īstu bildi ir pavisam kas cits kā skatīties bildi ekrānā 🙂 )
btw buubntu arī ir kaut kāds gļuks ar iemidzināšanu un uzmodināšanu
Isti vīri lieto Amstrad CPC! :DDDD
Apriebušies tie jūsu fleimi. Kā jau teicu- katra os ir laba kādam noteiktam mērķim/lietotaju tipam. 🙂 Jautajumi? Nav.
p.s. dieva dēļ, tikai kāds nemēģinat šito izmēģināt!!!
Andress, paņem 2 vidēja izmēra bļodas, katrā uztaisi vismaz 40% sālsūdeni (labāk 70%), vienā iekāp ar kājām, otrā ieliec abas rokas, pēc tam palūdz, lai kāds nedraugs savieno abas ūdensbļodas ar visparastākās plakanās 4.5V baterijas poliem. Tici man, neviena OSe pēc tam vairs nebūs aktuāla 😀
p.s. dieva dēļ, tikai kāds nemēģinat šito izmēģināt!!!
Š odien pat nopirkšu vēl vienu bļodu 😀 😀
Preses relīzes