*uzreiz atvainojos, ka nav garumzimju
Vakar tika no jauna parinstalets Windows 7, tika samesti visi nepieciesamie draiveri, nu un ari sads tads parasts softs tika piemests (foobar, VLC, Firefox un MS VS 2008)…
Velak noveroju problemu, ka “izlogojoties” no Win7, operetajsistema vienkarsi iesalst pie loga “logging off”…
iemetu aci MS lapas, atradu paskaidrojumu, ka celonis tam varetu but kads serviss…
Tatad, ja MSConfig panem Selective Startup, tad “izlogosanas” notiek bez aizkersanas… paspelejos ar ne-MS servisiem, kas tiek palaisti pie Win7 ielades, neviens no tiem nebija pie vainas… Ieveroju, ka Selective Startup gadijuma pieinstaleto draiveru (Wireless, Touchpad utt.) ielade nenotiek automatiski… tad nu secinajums, ka pie vainas ir kads no pieinstaletajiem draiveriem…
ps. Draiveri nemti no orginala MB diska + Windows Update
pss. Rakstu par problemu, jo sodien noveroju, ka ari reizem atseviskas progas pie instalacijas “iesalst” uz vairakam minutem
psss. HDD parbaudits uz bad blocks, tirs + Linux un winXP uz si pasa PC paraleli strada bez problemam
Par Draiveriem – problēma tev varētu rasties, ja tu liec tos draiverus no mātenes diska, respektīvi ieteiktu labāk cik vien var, visus draiverus salikt caur windows update, ja ir tāda iespēja, vai arī manuāli salikt jaunākos draiverus tieši no ražotāju mājas lapas. jo reāli tie draiveri kas tev ir diskā, viņi jau noveco ar katru dienu.
Vairāk par šo problēmu ideju nav.
Ehh… nokaitināja ATI videokartes softs, kas pēc uzinstalēšanas tā paša buga dēļ atteicās palaisties un atmetu ar roku šai kļūdai… tā kā Win7 bija svaigi instalēts, tad nekāds īpašs softs vēl nebija savākts… tad nu mierīgu sirdi pārmetu Win7 un šoreiz visus draiverus novilku no ražotāja mājaslapas… šķiet, pagaidām viss ir kārtībā… strādā kā puķīte…
nu bet tā īsti atbildi uz savu jautājumu nesaņēmu, vai ir kāda iespēja/softs, kas palīdzētu līdzīgās situācijās atrast, kurš draiveris “čakarē” sistēmu. … Protams, ja nelīdz Event viewer un Device manager…
man Win7 sistēma bija svaigi instalēta (kā jau varēji izlasīt no mana teksta, ja to vispār lasīji), turklāt sistēma vairāk bija domāta skolas vajadzībām… konkrēti tikai programmēšanai… softs modelēšanai, izklaidēm un citas drazas man atrodas uz paralēli instalētā XP… nu un vēl daļa uz Linux sistēmas…
tā kā es tobrīd C++ un C# neredzēju vajadzības pēc Latviešu valodas…
Nu un šo jautājumu es galu galā uzdevu tāpēc, ka arī “apostrofs”(tas softs, ko izmantoju vienkāršai LV uzlikšanai), arī “iesala”… bet 10 min pēc raksta apstiprināšanas tomēr aizgāja… Par “Tildi” to softu neizmantoju jau gadus 4…
Kā jau tu varēji izlasīt 1 komentāru pirms tava ieteikuma, ka problēmu es atrisināju ne veiksmīgākajā, bet tomēr manā gadījumā ērtākajā veidā (kāpēc ērtākajā, izlasi manu komentāru)…
Visbeidzot, tu izlasīji, kādu jautājumu es biju uzdevis?
Next->Next->FinishKeyboard or input method
Atbildot par tēmu – šaubos, vai ir kāds softs, kas Tev pateiks priekšā, kuras ierīces draiveri izraisa operētājsistēmas iesalšanu. Ir tikai tādi, kas paskatās uzinstalēto draiveru versijas, un tad paziņo, ja ir pieejama kāda jaunāka versija.
Lai vai kā – Tavā gadījumā, iespējams, vienkārši iekš Device ManageDisable
next -> next -> finnish man nederētu… nograutu manu OperētājSistēmu kalnu 🙂
nu jā, iespējams ka pa DeviceManager vajadzēja iziet līdz galam… es izgāju daļai cauri… ar tiem viss bija kārtībā, bet tad, kad no jauna mēģināju ieslēgt DM, tas “iesala”… nu lab… bet kā jau teicu, paņēmu manā gadījumā ērtāko veidu, clean re-install un visus draivus novilku no Firmas Mājaslapas… (kāpēc? atkal lasiet augstāk)
Preses relīzes