Windows 7 SP1 izplatīs kā automātisko atjauninājumu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Windows 7 SP1 izplatīs kā automātisko atjauninājumu

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kāds varētu padomāt – bet vai tad Windows 7 Service Pack 1 jau agrāk nevarēja saņemt caur Windows Update? Varēja gan, bet ne automātiski, bija nepieciešams lietotāja akcepts. Turpretī tagad vairs to nevajadzēs, vismaz tiem, kuriem iestatījumos uzlikts “instalēt jauninājumus automātiski”. Un, sākot, ar nākamo nedēļu, visiem, kuriem vēl nav – pienāks SP1.

Un vēl kādam varbūt ienāks galvā doma – kāpēc Microsoft tā uztraucas par šobrīd ne vissvaigākā Windows servispaku? Lieta tāda, ka laiks skrien vēja spārniem, un Windows 7 RTM bāzes atbalsta (mainstream-support) termiņš beidzas jau 2013. gada 9. aprīlī, t.i. pēc 20 dienām. Lai turpmāk saņemtu atjauninājumus, SP1 ir obligāta; ar to funkcionālos updates varēs saņemt līdz 2015. gada janvārim. Uz drošības ielāpiem tas neattiecas, tos izplatīs līdz pat 2020. gadam.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_windows7_sp1_iso_1.jpg[/img]

Microsoft blogs

Oxys
    Participant

Ja es ieslēgtu tos updeitus tad mans build 7000 aizietu uz sp1?

Evers
    Participant

Varēja jau uztaisīt SP2 ar. Windows 7 vēl labu laiciņu turēsies topā. Windows 8 ir nedaudz ātrāks, taču vairumam galīgi nepatīk un netrūkst nepatīkamu gļuku, pašam šobrīd izglītošanās nolūkā ir uzlikts Windows 8 un neuzvedās īsti labi (piemiedzu acis uz metro drazu), esmu acīgs un prasīgs.

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?