1. gan neiesaki! Uzreiz lai kadrs ņem Hirens! Noderēs nākotnē! Cietni varēs pārbaudīt kautvai uzreiz!
Un visi pēdējo gadu XP graizījumi ir ar iemontētu SATA draiveri, vismaz es citādus neesmu redzējis.
operētājsistēmu (!)darījis
Un šoreiz es, Sensej`, nu nepakam Tev nepekrītu – visi šie 1NT3GR@T3D 3D15H3N – ir троÑнÑкое говнище
Ir tādas relīzes, kurām līdzi nāk diezgan gara dokumentācija ar to, kas ir izņemts/pievienots
Vienmēr arī jāseko līdzi resursam.
Vispār jau tējkannām piemērots šis
Uztaisīju .ISO failu. Burnošu diskā. Un skatīšos.
Un vispār – priekš kam cept instalācijas diskus biežāk nekā iznāk jaunas servisa pakas? 🙂
Vienu gan es neizprotu, kāpēc uz šādu datoru būtu jāliek XP? Tur W7 mierīgi pavelk, protams, nevaajg likt tur visādus home un starter versijas, tad viss būs kārtībā. Ja domā, ka spēlītes spēlēt, tad reāli šis nav gaming laptops, uz to vien norāda Intel HD Graphics, kas izsaka ļoti daudz. Tāpēc reāli vai tev būs XP, vai W7, neko neizteiks datora un lietošanas principos, pa lielam neko neizteiks, protams, es jau nezinu tavas vajadzībās, tāpēc spriežu pēc vidējā.
Samuraj: Labāk ir ieteikt uzreiz labāko, nevis likt lietot ko citu, kas varbūt nav tik pilnvērtīgs. Kā tad tu pats iemācījies lietot Hiren, ja vien viņu nenovelkot, neierakstot diskā un neizpētot. Š āda mācīšanas metode man atgādina skolu, kur reāli liek tev strādāt ar softiem, kuri reali nekad tev nebūs vajadzīgi.
Novilku to official Winxp. Novilku draiverus. Novilku nLite.
Ieslēdzu nLite. Visus failus no tā Xp.iso failu sametu mapē iekš >:(.
Iekš nLite atradu to mapi. Tālāk uzspiedu Bootable ISO un Intergrated drivers. Pie driveriem ieliku to visu mapi. Un uztaisīju .ISO. Pa Ashampoo burnoju.
Preses relīzes