Ja man uz datora šobrīd ir Windows 7 RC (build 7100), bet pirms tam bijusi Vista Home Basic (oficiāla, protams), vai es varu apgreidoties uz Win7 Home Premium, NEINSTALĒJOT atpakaļ to Vistu (bet, piemēram, ievadot kaut kur Vistas oficiālo kodu, kas ir bijusi instalēta uz šī datora)? Tas ir, vai šis apgreids ir vairāk “tehnisks” (kad reāli uz datora jāstāv Vistai, lai vispār varētu notikt apgreida process) vai “idejisks” (kad pietiek, ka uz šī datora oficiāla Vista ir bijusi
Š is pats jautājums arī attiecībā uz otru datoru, uz kura iepriekš bija XP Home Edition (arī oficiāls), bet tagad ir Win7 RC.
Tātad uz PC jābūt virsū aktivizēta
Tik lieli muļķi jau tie tur Maikrosoftā arī nav 😀
Ja kāds var aizdot diktofonu, varu mēģināt uzrīkot…
Nu M$ lapā noteikti ir visi tie noteikumi un pamācības; par W7 beta īpaši bija atrunāts, pats vēl lasīju 🙂
Bet, manuprāt, intervija noderētu gan Microsoftam, gan Notepadam…
Ok, bet reāli, ko darīt tiem, kas uzlika W7 beta versiju? Viņi arī nevar tagad pāriet uz W7 legāli par tiem 30 LS?
neviens tev nedos pa lēto upgreidoties no bezmaksas testa versijas, kurai bezmaksas pulbiskie key’i ir. 🙂 Vispār nesaskatu jēgu upgreidoties. Ja reiz gribas pirkt, tad labāk nopirkt kārtīgu – Premium Retail pa cik tur tiem 130 Ls laikam
Tas ir normali 4 minutes boots? Nu es domaju lidz bridim kad sistema ir pieejama darbam..
Ar to krekeru Win7 relīzi daudziem ir problēmas visādas.
offtopic..
Tas ir normali 4 minutes boots? Nu es domaju lidz bridim kad sistema ir pieejama darbam..
120 dienu evaluation – kur tu tādu briesmoni uzraki ? Vakar skatījos, bija tik Enterprise uz 90 dienām, tiesa gan, tas pats tikai piereģistrējoties un nenokļudoties viņu aptaujā
Jebkurā gadījumā, 4 minūtes ir tā kā nedaudz par ilgu .. neesi mēģinājis Aero izslēgt ( pārslēgties uz Basic tēmu ) ?
Kad paradas Windows emblema uz melna fona, ladejas ap 3 minutem…
Jesus… Man uz veca 4. peņķika no tā momenta mazāk par minūti aiziet.
Kad paradas Windows emblema uz melna fona, ladejas ap 3 minutem…
Pamēģini nonullēt biosu (uz mātes plates, bačiņu izņem uz pāris minūtēm, lai nonullējas pulkstenis). Tev bioss nepareizu laiku skaita, tāpēc Win7 OS startējas ilgāk (Windows startupa laiku ņem no biosa).
Preses relīzes