Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 7 Upgrade lieto Full versijas vietā
Tāpat nav īsti skaidrs, kā kvalificējas tie, kam bija instalēts oficiāls Win 7 RC (attiecīgi, vai nu uz jau esošas oficiālas Vistas vai XP, vai uz “tīra” datora) un kāds būtu “oficiālais” ceļš šajos gadījumos.
Man ir licenzēts Windows XP, ja es nopērku Windows 7, tā tad es nedrīkstu instalēt svaigu Windows kopiju?! o_O Vājprāts!
P.S. man ir downgradots putns – > xp.
Tas pats arī ar Win7. Nu un, ka var uztaisīt clean install izmantojot upgrade disku? Lietotājs ir iegādājies tikai upgrade licenci un tieši licence nosaka lietošanas noteikumus. Neesmu pābaudījis, bet es pieņemu, ka fiziski arī Win7 Home Premium diski neatšķiras no Ultimate diskiem (vismaz vistas gadījumā tā bija). Atšķirību nosaka licence (kurai ir piestiprināts key).
Cena – 35Ls
#gangstalv
Jā, vari upgreidoties no OEM.
Pag, tad ir upgreidu licenze un vienkārši licenze ? Ja es upgreidojos, tad es nekā savādāk nevaru dabūt w7, kā tikai upgreidojoties ? NEPRÄ€TS.
Pag, tad ir upgreidu licenze un vienkārši licenze ? Ja es upgreidojos, tad es nekā savādāk nevaru dabūt w7, kā tikai upgreidojoties ? NEPRÄ€TS.
Pirmkārt, laikam jau tomēr tā ir licence. Otrkārt, jā, ir upgrade licence un ir full version licence un ir arī OEM licence.
Bet kas tieši tevi tā izbrīna. Līdzīgi rīkojas ne tikai Apple, bet vesels lērums softa ražotāju. Adobe softu arī ir lētāk apgreidot nekā pirkt jaunu pilno versiju.
Preses relīzes