Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Windows 8.1 Preview atsauksmes
mājaslapā
Tad nu novērtēsim Microsoft jaunāko darbu! No sevis varu pateikt, ka ir tur šādas tādas kļūdas, kas betai būtu piedodami, bet kopumā progress ir jūtams. Biju cerējis vēl uz dažiem pilnveidojumiem, bet nav izslēgts, ka RTM laidienā tie vēl parādīsies.
Par maz variantu jo nesaskatu progresu, bet nav tik traki ka w8 lietojams tikai ar skārienjūtīgiem ekrāniem
Man ir Windows 8 retail jau virsū uz PC, vai šo var likt normāli virsū un nekas nezūd, upgradojas utt, vai tomēr nē? Tas tā, pie reizes. 🙂 Varbūt kāds ir eksperimentējis.
Windows 8.1 var dabūt gan kā programmu, gan kā ISO. Ar pirmo nekam nebūtu jāpazūd, bet ISO ir tīra instalācija no nulles. Es tieši to testēju.
“…bet pēc screenshotiem spriežot…”
Tu vispār astoto esi pamēģinājis?
Jāsaka gan, neliku tīro, bet uzmaucu pa virsu, tāpat kā iepriekšējo, pie tam, neskatoties uz brīdinājumiem, nekas jāpārinstalē nebija, visas progas darbojas. Redzēs, kā būs ar final.
Nevajag tur gaidīt kaut kādus baigos brīnumus, tas nav jauns OS ! 🙂
Un man patīk tas, ka vairs nav kā w7 – Windows 7 Home Basic, Home Premium, Business vai Ultimate. Ir vienkārši W8 un W8 Pro.
Vienīgais, kas man jaunajā nepatīk ir tas, ka man bija grūtības visu darīt, ja nebija pievienots MS konts. Patīk tas, ka var uzreiz iebūtoties ekrānā, nevis Metro.
Es teiktu, lai šādi turpina, ir labi 🙂