Windows 8.1 RTM jau cirkulē internetā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Windows 8.1 RTM jau cirkulē internetā

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 30 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Jau dažas dienas pēc Windows 8.1 RTM nosūtīšanas ražotājiem internetā noplūda gandrīz visi faili, kas vien bija tiem nosūtīti. Daļa no tiem prasīja papildus darbības pirms instalācijas. Interese par distributīvu ir lielāka nekā citkārt, jo Microsoft nolēmis šobrīd nedot pieeju pat izstrādātājiem caur tradicionālajām vietnēm MSND un TechNet. Iespējams, ka tas izskaidrojams ar visai “zaļo” distributīva statusu, kas pēc ražotāju papildtestiem vēl tikšot pielabots.

Nu pie lietas ķēries pazīstamais un uzticamais krievu pirāts Onkulis Cja (Wzor.net), un piedāvā kvalitatīvus Windows 8.1 ISO atlējumus. Š obrīd pieejami oriģināli angļu valodā, tiek gaidītas krievu versijas. Būšot arī Windows Server 2012 R2 un Windows Server 2012 R2 Essentials. Windows 8.1 aktivācijai vajadzēs jūsu licencētā Windows 8 atslēgu, pagaidu atslēgas tāpat kā atlējumu .torrent faili un magnet link pieejami MicrosoftPortal.net

Attēlā: jaunā Windows 8.1 noklusējuma ekrāntapete darbvirsmai

[img]https://notepad.lv/userpix/28_w81b_1.jpg[/img]

Raivix
    Participant

No rīta jau uzliku oficiālo ENG versiju uz savas darbstacijas. Jāsaka, ka esmu visnotaļ pārsteigts – Start ekrāns kļuvis daudz plašāk personalizējams, aplikāciju atvēršana/aizvēršana kļuvusi žiglāka un vispār ļoti pozitīvs pirmais iespaids. Jāgaida tik, kad varēs aktivizēt. 🙂

LooNeY
    Participant

gan jau ļoti drīz būs jau ‘zālītes’ priekš 8.1 RTM…. Š ie cilvēki nekad neguļ…. 😀

cesedy
    Participant

Kad iznāks Windows 8.1, iespējams, ka pat būs beidzot jāizmēģinā Windows 8 dzivē. Vai ir tik ātrs, cik cilvēki saka. Tikai, kā ir ar vecāku programmu/spēļu atbalstu uz Windows 8? Tās ir iespējams palaist?

Stat1CX
    Participant

Neesmu saskāries ar nekādām problēmām, ja iet uz win 7, tad visticamāk ies arī uz 8.

LooNeY
    Participant

Ir bijušas problēmas ar EA veikumiem un w8.. Ka neatkarīgi no laika meta ārā send/dont send erroru… Citreiz nospēlē 5min.. citreiz stundu… citreiz 5h līz parādās…

Un viss ko EA atbalsts neskaitāmajās kontaktēšanās veidos un metodēs spēja pateikt ir ‘downgrade to windows 7 to enjoy our great games!’

Ta kā ir daduz EA veikumi kurus spēlēju online.. ta tā arī pēc kāda laika tā izdarīju jo spēlet vēlējos normāli bet citas iespējas nebija.. Redzēs kas būs ar 8.1….

w8 lietoju kādus mēnešus 6 vai 7 un ātruma ziņā ir daudz žiglāks nekā septītais…. Krasu starpību pat var just uz parastā HDD.. uz SSD vispār drošvien lidotu… 🙂 Pie ‘Metro’ arī veiksmīgi biju pieradis un downgreidojoties uz w7 visas tās lietas reāli aizņēma 2x ilgāk nekā uz w8 un metro….

vrt56
    Participant

Win 8 ir patīkams, vienīgi baterijas laiks salīdzinot ar Win 7 ir pa kādām 40min mazāks. Ceru uz šo uzlabojumu.

Raivix
    Participant

Man tagad pāriet atpakaļ uz W7 arī noteikti būtu grūti. Baigi esmu pieradis pie stūra darbībām – klikšķis kreisajā augšējā stūrī un atveras pēdējā programma. Klikšķis kreisajā apakšā – esi start ekrānā. Un arī Metro programmu aizvēršana novelkot uz leju. Sasodīti ērti. 🙂

LooNeY
    Participant

jāāā…. cik reizes sevi nessmu pieķēris muļķīgās darbībās pēc downgrade…. 😀

Jaunzems
    Participant

Vienīgais, kas man uz Windows 8 nav darbojies, ir, lai cik ironiski tas neskanētu, Games for Windows Live

iKey
    Participant

Es sevi arī pieķeru pie tādas darbības, kad piesēžos pie kompjiem ar vecākām Windas versijām 😀

Pirms pusgada daudzi bija neapmierināti

Ja kaut kas nedarbojas – tad saderības režīms

Raivix
    Participant

Atklāju, ka W8.1 ieviests tā saucamais App Suspension, respektīvi, aizverot programmu, novelkot uz leju, tā netiek pa īstam aizvērta, bet gan tikai apturēta (suspended) un task-menedžerī paliek tāpat.

Te var palasīt: https://www.eightforums.com/tutorials/4125-apps-close-windows-8-a.html

Stat1CX
    Participant

Kuras tieši EA spēles tās bija? Esmu spēlējis lielāko daļu no populārākajām EA spēlēm uz win 8, ne ar vienu nav bijušas nekādas problēmas. Esi pārliecināts ka vaina nav tavā sistēma?

LooNeY
    Participant

Draugs ar kuru spelēju viņam ar nevienu reizi tāda veida problēmas nebij… 😉

BF3 Premium un Crysis 3 <- pieminēšu ka spēles LEGÄ€LI iegādātas caur origin, problema parādijās spēlējot internetā! SP no problems at all.. vismaz cik bija pastestēts... Un jā ESMU PÄ€RLIECINÄ€TS, ka vaina ir nevis manā sistēmā, bet EA monopolismā un negribēšanā normāli laist ārā patčus… labāk izlabos kad būs jauna daļa un tad varēs ar lieliem burtiem rakstīt ‘WINDOWS 8 COMPTABLE’ it kā tas būtu kas īpašs un vairāk prasīt… jo man ne vienīgajam pasaulē tādi errori bija, bet biju viens no tiem laimīgajiem kam bija.. Parējo ento kompāniju spēles – no problems at all!… w7 downgrade un arī šos EA veikumus varēj normāli paspēlēt bez šī mistiskā gļuka… Tā kā sistēma man ir vislabākajā kartībā! 😉

Jaunzems
    Participant

What the fuck did you just fucking say about Battlefield 3, you little bitch? I’ll have you know I graduated top of my class in the Navy Seals, and… blablabla you know the rest

Nekad neesmu saskāries ar problēmām saistībā ar šīm divām spēlēm ne uz Windows 7, ne uz Windows 8, ne uz Windows 8.1 – un es šīs spēles spēlēju daudz, ļoti daudz. Problēma noteikti tavā galā

Stat1CX
    Participant

Man ari ir BF3 un crysis 3 legālās spēles, nekādu problēmu nav bijušas. Gan jau uz kādas noteiktas dzelžu, vai softa kombinācijas ir kāda problēma, ko izjūt mazs % lietotāju.

shadow118
    Participant

Man viņš strādāja, vismaz GTA IV paspēlēt varēja (tas bez GFWL neiet)

Jaunzems
    Participant

Man ne DIRT3, ne F1 2011 (paldies Dievam, ka 2012 ir steamworks) negāja, tāpat arī Fallout 3. YMMV

jonjs
    Participant

Spriežot pēc ekrānšāviņa šim brīnumam 8.1 kreisajā apakšējā stūrī ir start poga. Wow …. 😀

Oxys
    Participant

Kura Windows 8 / 8.1 versija neizmanto windows accountu?

Ieliku 8 core, tur pieprasa kastru reizi paroli, bet jau apnīk rakstīt, removot paroli arī nevar.

Ļoti patīk 8 dual-boot menu! 🙂

Manuprāt Windows 8 ir mūsdienīgs un veikls.

Grūti atiet no XP un 7 lai izmeģinātu šo.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 30 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?