Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 8.1 RTM jau cirkulē internetā
Nu pie lietas ķēries pazīstamais un uzticamais krievu pirāts Onkulis Cja (Wzor.net), un piedāvā kvalitatīvus Windows 8.1 ISO atlējumus. Š obrīd pieejami oriģināli angļu valodā, tiek gaidītas krievu versijas. Būšot arī Windows Server 2012 R2 un Windows Server 2012 R2 Essentials. Windows 8.1 aktivācijai vajadzēs jūsu licencētā Windows 8 atslēgu, pagaidu atslēgas tāpat kā atlējumu .torrent faili un magnet link pieejami MicrosoftPortal.net
Attēlā: jaunā Windows 8.1 noklusējuma ekrāntapete darbvirsmai

Un viss ko EA atbalsts neskaitāmajās kontaktēšanās veidos un metodēs spēja pateikt ir ‘downgrade to windows 7 to enjoy our great games!’
Ta kā ir daduz EA veikumi kurus spēlēju online.. ta tā arī pēc kāda laika tā izdarīju jo spēlet vēlējos normāli bet citas iespējas nebija.. Redzēs kas būs ar 8.1….
w8 lietoju kādus mēnešus 6 vai 7 un ātruma ziņā ir daudz žiglāks nekā septītais…. Krasu starpību pat var just uz parastā HDD.. uz SSD vispār drošvien lidotu… 🙂 Pie ‘Metro’ arī veiksmīgi biju pieradis un downgreidojoties uz w7 visas tās lietas reāli aizņēma 2x ilgāk nekā uz w8 un metro….
Pirms pusgada daudzi bija neapmierināti
Ja kaut kas nedarbojas – tad saderības režīms
Te var palasīt:
BF3 Premium un Crysis 3 <- pieminēšu ka spēles LEGÄ€LI iegādātas caur origin, problema parādijās spēlējot internetā! SP no problems at all.. vismaz cik bija pastestēts... Un jā ESMU PÄ€RLIECINÄ€TS, ka vaina ir nevis manā sistēmā, bet EA monopolismā un negribēšanā normāli laist ārā patčus… labāk izlabos kad būs jauna daļa un tad varēs ar lieliem burtiem rakstīt ‘WINDOWS 8 COMPTABLE’ it kā tas būtu kas īpašs un vairāk prasīt… jo man ne vienīgajam pasaulē tādi errori bija, bet biju viens no tiem laimīgajiem kam bija.. Parējo ento kompāniju spēles – no problems at all!… w7 downgrade un arī šos EA veikumus varēj normāli paspēlēt bez šī mistiskā gļuka… Tā kā sistēma man ir vislabākajā kartībā! 😉
Nekad neesmu saskāries ar problēmām saistībā ar šīm divām spēlēm ne uz Windows 7, ne uz Windows 8, ne uz Windows 8.1 – un es šīs spēles spēlēju daudz, ļoti daudz. Problēma noteikti tavā galā
Ieliku 8 core, tur pieprasa kastru reizi paroli, bet jau apnīk rakstīt, removot paroli arī nevar.
Ļoti patīk 8 dual-boot menu! 🙂
Manuprāt Windows 8 ir mūsdienīgs un veikls.
Grūti atiet no XP un 7 lai izmeģinātu šo.
Preses relīzes