Windows 8 apdzinis Vistu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Windows 8 apdzinis Vistu

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kā zināmu sasniegumu Microsoft var vērtēt faktu, ka Windows 8 izdevies apdzīt par neveiksmīgu uzskatīto operētājsistēmu Windows Vista. Pēc Net Applications datiem, šobrīd pasaulē Vistu lieto 4,62% datoru īpašnieku, kamēr Windows 8 – jau 5,1%. Īpaši strauji Windows 8 daļa neaug – kopš maija pieaugums ir 0,83 procentpunkti.

Absolūts līderis ir Windows 7 ar 44,37%, tai seko gandrīz 12 gadus vecais, bet komercsektorā vēl plaši pārstāvētais vectētiņš Windows XP ar 37,17% tirgus daļu. Apple OS X lieto ap 7%; kompānija uzsver, ka jaunāko versiju – Mountain Lion – lietotāji izvēlas biežāk nekā Windows 8. Linux joprojām paliek kā entuziastu OS ar 1,28% tirgus daļu.

Analītiķi atzīmē, ka daudziem nepatīk Windows 8 izmaiņas, un tie gaida Windows 8.1 uzlabojumus. Pēc tā ieviešanas rudenī, iespējams, ka situācija mainīsies.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_install_base_130701_1.jpg[/img]

Avots

richijs
    Participant

Ja jau xp tik daudzi vēl lieto būtu vienkārši stulbi atslēgt atbalstu 2014 gadā.

Bet es jau ietilpstu 5.1 % lietojot windows 8

Andron MacBeton
    Participant

Lai tak iet dirst visas tās Vistas. Ar XP var izdarīt tās pašas lietas 2reiz ātrāk nekā ar kaukādām Vistām.

garaisezis
    Participant

nekad nesapratīšu to OS sistēmu maiņu variantu uz jaunākām un taukainākām (pārbarotākām versijām) Darbam, izklaidei pilnīgi pietiek ar win XP, nez ko TÄ€DU ar izdarīt ar win8 ko nevar ar to vectētiņu… turklāt vectētiņš uz SSD diska ir kā Makgaivers ar kabatas nazīti un konfekšu papīrīti.

Triggers
    Participant

XP fani, ko jūs uz tā XP darāt ? Solitāri spēlējat un paintā zīmējat ? 🙂

Uz PC, kam ir 4Gb ram un vairāk, arī liekat to XP ??

Andron MacBeton
    Participant

A KO TU dari ar to Win8, ko nevar izdarīt ar XP? Nu pasaki konkrētas lietas, vai arī aizpis savu debīlo pļurekli uz visiem laikiem! Tukšpļūši nahuj.

Triggers
    Participant

Es uz sava W8 ar 12Gb varu ar VirtualBox kaut desmit VM pacelt un uzmodelēt mājās nelielu datu centru (MS, Nix*). Un mācītiesmeklēt risinājumus problēmām, ar kurām sastopos ikdienā.

Š ad un tad uzrauju kādu spēli, kurai ir prasības sākot ar NT 6.0.

Un ko uz sava XP vari Tu, Beton ?

shadow118
    Participant
    ruukjis
    Participant

1.Powershell, zem XP natīvi nav un nē es negribu VBS, un nē es negribu atsevišķi instalēt powershellu priekš XP.

2. Visi jaunie softi strādā labāk zem Win7 kā zem XP, spilgts piemērs ir AutoCad (ja nemaldos jau no 2010 versijas) tā ir kā diena pret nakti vai tu viņu rūcināsi zem XP vai zem win7. Visi jaunie softi tiek optimizēti priekš Win7, tad kāpēc man strādāt ar arhajisku OS, uz kuras viss jaunais strādā sliktāk?

Vienīgais XP pluss ir tas, ka viņš strādā labāk uz arhajiska dzelža, bet par cik Betons vēljoprojām krāmējas ap svalkā salasītu kalkulatoru, tad viņa sašutums par Win7 ir saprotams.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?