Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 8 ballīte būs 25. oktobrī Ņujorkā
Stīvs Balmers pieļauj, ka šīgada ballīte būs pat vēl apjomīgāka nekā Windows 95 atklāšanai veltītā.
Plašajā intervijā
Jautāts par Surface planšetdatoru cenām saistībā ar konkurentiem kā 199 $ vērtais Amazon Kindle Fire, Balmers atbildēja, ka lētākajam modelim ar Windows 8 būtu jāmaksā 300 USD, dārgākajiem 700-800 USD. Tas esot zelta vidusceļš. Iespējams, ka oficiālās cenas mēs uzzināsim tikai 25. oktobrī.

Windows 8 ir ticis instalēts uz portatīvā vai desktopa ?
Neesmu vēl saņēmies patestēt W8, ceru drīzumā pārvarēt slinkumu 😀
Status Black!
We have lot of drunk peoples!
One of Drunk people: Shut up, my Internet Exploer 8 is shity black!
Bill Gates: Oh My God! I don’t know when i do a IE upgrade! Nooooooo… (Fart)!
Obama: This party realy stinks!
😀
(C) Oxys
Vista un Win7 ir pat gandrīz dvīņi.
Wrong!
Vista un Win7 ir pat gandrīz dvīņi.
Nu ja tā, es tev varu licencēto Windows Vistu (retial) pa kādiem 10.Ls pārdod, būs gandrīz
Varbūt uz portatīvā tas iet-nezinu, uz mana nekas labāks nav, pie kam tam vēl n-tās reizes labos kļūdas .
Varu arī Tildes Biroju 2008 pārdot ….
Runājot par līdzībām kodols gan vistai, w7, w8 ir gandrīz identisks. Atšķirās tik cik grafiskā vide un aplikācijas 😀
Senos laikos lietojot vistu man nekas nekārās un strādāja viss godam. Vista iepatikās dēļ UAC. Vispār programmatūras līmenī nekas nav kāries kopš 98 windowsa laikiem ja ar kādi zilie logi ir bijuši tie uzlekuši dēļ dzelžu bojājuma.
Iespējamska palikšu pie šī wonder izgudrojuma lietošanas turpmāk! 🙂
Preses relīzes