Windows 8 ballīte būs 25. oktobrī Ņujorkā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Windows 8 ballīte būs 25. oktobrī Ņujorkā

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Microsoft oficiāli paziņojis, ka Windows 8 prezentācijas svinīgā ballīte notiks 25. oktobrī Š…ujorkā. Konkrēta vieta un laiks vēl nebija precizēti. Bez pašas OS vēl tiks svinīgi “palaista tautās” arī jauna PC, planšetdatoru, viedtālruņu paaudze.

Stīvs Balmers pieļauj, ka šīgada ballīte būs pat vēl apjomīgāka nekā Windows 95 atklāšanai veltītā.

Plašajā intervijā, ko Microsoft šefs sniedza izdevumam “The Seattle Times”, 2012. gads nosaukts par “episku Microsoft vēsturē”. Pēc viņa domām, Windows 8 starts aizēnošot savulaik Windows 95 panākumus.

Jautāts par Surface planšetdatoru cenām saistībā ar konkurentiem kā 199 $ vērtais Amazon Kindle Fire, Balmers atbildēja, ka lētākajam modelim ar Windows 8 būtu jāmaksā 300 USD, dārgākajiem 700-800 USD. Tas esot zelta vidusceļš. Iespējams, ka oficiālās cenas mēs uzzināsim tikai 25. oktobrī.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_windows_8_launch_nyc_1.jpg[/img]

LooNeY
    Participant

Man gan pēc vairākiem testiem tieši W8 patīk vairāk nekā w7! Tāds pieslīpētaks, fiksāks un pārdomātāks/vieglāks… 🙂

Willis
    Participant

Vai tiešām tik neilgi pēc Windows 8 izlaizšanas tas ir tik stabils ka jau var patikt ka tas patīk labāk par Windows 7 ?

Windows 8 ir ticis instalēts uz portatīvā vai desktopa ?

piwchix
    Participant

Un kāpēc ne? Win7 betas lietojamības ziņā izbāza visus iepriekšējos Win.

Neesmu vēl saņēmies patestēt W8, ceru drīzumā pārvarēt slinkumu 😀

Willis
    Participant

Vista un Windows 7 bija bez maz vai diametrāli dažādas lietas, Wndows 8 ne ar ko TIK radikāli neatšķiras, ak jā, 🙂 vizuāli Windows 8 ir revolucionāri noformēts .

web33
    Participant

Cerams varēs atslēgt visus tos bling bling un ielikt normālu start pogu .

Black
    Participant

Zābakā bija kāds padoms par šo.

Oxys
    Participant

26. Oktober 00:00.

Status Black!

We have lot of drunk peoples!

One of Drunk people: Shut up, my Internet Exploer 8 is shity black!

Bill Gates: Oh My God! I don’t know when i do a IE upgrade! Nooooooo… (Fart)!

Obama: This party realy stinks!

😀

(C) Oxys

piwchix
    Participant

Wrong!

Vista un Win7 ir pat gandrīz dvīņi.

Crow
    Participant

Zeķubikšu kaprons, lamināts vai jau kaut kas jaudīgāks, hmm?

Willis
    Participant

Quote:

Wrong!

Vista un Win7 ir pat gandrīz dvīņi.

Nu ja tā, es tev varu licencēto Windows Vistu (retial) pa kādiem 10.Ls pārdod, būs gandrīz Windows 8 kāds tas ir pašlaik .

Varbūt uz portatīvā tas iet-nezinu, uz mana nekas labāks nav, pie kam tam vēl n-tās reizes labos kļūdas .

Varu arī Tildes Biroju 2008 pārdot ….

web33
    Participant

Nju to es jau zināju ka var uzlikt start pogu atslēgt metro un .t.t ,bet gribētos lai tas būtu nevis CHEREZ #*@$(*@^$* bet oficiāli smuki caur win 8 settingiem ar pāris klikiem.

richijs
    Participant

Pats lietoju windows 8 8400build un teikšu tā ka pēc aptuveni nedēļas pierašanas tagad nemaz negribu skatīties uz win7. nu jau windows 8 lietoju apmēram pusgadu.

Runājot par līdzībām kodols gan vistai, w7, w8 ir gandrīz identisks. Atšķirās tik cik grafiskā vide un aplikācijas 😀

Senos laikos lietojot vistu man nekas nekārās un strādāja viss godam. Vista iepatikās dēļ UAC. Vispār programmatūras līmenī nekas nav kāries kopš 98 windowsa laikiem ja ar kādi zilie logi ir bijuši tie uzlekuši dēļ dzelžu bojājuma.

alfons
    Participant

Biju gaidījis ka cilvēki, kas šeit apgrozās vismaz spēs saprast ka WIN7 un WIN8 nav viens un tas pats. Nu nav tā, ka tur tikai vizuālas izmaiņas.

ruukjis
    Participant

Š is velk uz acetona tvaikos vītinātu nagulaku… vai vienkārši amerikānis.

senats
    Participant

Mans winda8 9200build strādā godam! Stāv uz portatīvā, ja nu kāds .dll fails trūkst, tas nav šķērslis viņu nolādēt!

Iespējamska palikšu pie šī wonder izgudrojuma lietošanas turpmāk! 🙂

vitaalijs
    Participant

Man tas pats — kā tik kautkas manam xp neiet vai bremzē es visu tik nolādēju un restartēju.. un nekas baigi labi…

Aldis
    Participant

Vistai un Windows 7 tač tikai dockbārs atšķiras.. Aero jau bezmaz 1:1..

jurgenz
    Participant

Ar to start pogas vajadzību gan jau būs tāpat kā ar to, ka uz win7 (par vistu neatceros) bija izgaisis quick launch. Nu, pa defam ar vienu kliku nevarēja “iespējot”. Daudzi kā traki meklēja veidus un lika un samazināja taskbaru ar mazajām ikonām utt. Pēc tam saprata, ka win7 “pin to taskbar” ir ērtāks. Tāpat gan jau ar start menu – sākumā visiem vajag un liek viņu čerez žopu – pēc laika sapratīs gan jau, ka metro ir ērtāks

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?