Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 8 failu pārlūks ar "ribbon" saskarni
Kraukli, gūgle aši vien pateica priekšā: Ctrl+Shit+N

Kthx
Bijis nebijis tas Ribbon. Galvenais, lai atstāj address bāru. Explorerā gandrīz vairs ar meņū tāpat nedaros, viss ar klavieri – bultiņas, Ctrl + Enter, Alt + Enter, F2, Back… un pats svarīgākais – Shift + Del.
Ļaušu jums parādīt 1337 skillzus: pasakiet man kāds, vai New Folder ir spec. kombinācija Explorerī?
Shift+Del, cik daudz prieka un nelaimes ar šito or bijis 😀
Varētu ņemt piemēru no nautilus un atbalstīt tab’us. Man arī riebjas, ka obligāti vajag ar peli iespiest logā, lai varētu tur kautko darīt, piemēram, kad es gribu nokopēt pirms tam iezīmētu mapi, bet tad es pēkšņi kautko izdarīju saidtab’ā, un man atkal vajag klikšķināties. Zaebaķ, kas viņi nevar ieprogrammēt viņu tā, ka aktīvais logs/loga daļa ir tā, uz kuras stāv virsū pele ? Najobkas.
nevertell
Spiežam uz Control Panel

—->

—->

Nezinu, kā ir Windows 7, bet WinAPI izpratnē bija tā, ka teju katrs ekrāna elements ir “logs”.
Par rakstu – apsveicams jaunums, man patīk. Kad tikko ieviesa Ribbon, arī spļaudījos, jo viss bija nepierasti. Kad pieradu un iegaumēju kur kas ir – ļoti ērti. Windows 7 jau spēluši solīti šajā virzienā attīstot kontekst-jutīgus uzdevumus failu pārlūkā.
par office.. neiebilstu.. autocadu- neesmu iepriecināts.. par windows- ļļoti nepatīk..
Nu AutoCadam no sākuma man ar nepatika,bet tad pieradu un iepatīkās gluži kā Offisam. Vienīgā problēma tāda, AutoCadam pa ribbonu nevar pārvīetoties ar peles ripuli (laikam patentēts no MS).
Tā jau vienmēr ir bijis sākumā bariņā padirš, a vēlāk cilā kā mainstream elku :>
Nav pat ko piebilst.
Kad aizlienu uz windu paspēlēt, visvairāk tracina tas, ka tupais OS nejēdz pelei fokusu pārslēgt. Ja logs stāv virsū, lai šams stāv, bet ļaujiet tak arī paskroolēt kādu logu aiz viņa. …
Kā man besī tie Cnet download linki, vienmēr sejā – “We’re sorry, but the page you requested could not be found.”
Sorry my a**!
Man tomēr šķiet jocīgi, ka cilvēki, kas pat vēl nav pamēģinājuši ribbon uz Win 8 jau izsaka kategoriskus spriedumus. Lieki atgādināt, ka tieši tas pats bija ar MS Office 2007. Atzīšos, kad es pirmo reizi atvēru 2007 ofisu, tad arī bija neliels šoks. Domāju, ka nu gan mazmīkstie salaiduši dēlī labu interfeisu.
Labāk vienreiz uzspiežu labo pogu vai kādu saīsni nekā tas ribbons nevajadzīgi šķērdē tik dārgos monitora ekrāna kvadrātmetrus.

Preses relīzes