Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 8 grafisko vidi varēs novērtēt jau jūnijā
vēsmassakrustotasjābaksta
[imgr]vispārējo
Man jau sāk likties, ka būs kārtējā MEGA servisa paka ar jaunu interfeisu. Kā W7.
P.S. Nav prognoze, tikai domas skaļi.
😀 Tas kad uz sava datora tiko esi mūsdienojies un no PSRS XP esi uzlicis W7 nenozīmē ka pirms meneša tas iznāca!
W8 vismaz man tā šķiet ka būs tāds pats kā Vista, W7 stila ziņā(Aero tēma) bet tur izvietojumā varbūt kkas savādāk un fīčas krutākas būs… Dzīvosim redzēsim ko ta šoreiz Stīvs būs uzcepis
Kāpēc notepad neko neraksta par windows 7 phone updeitu? Kas padara tavu telefonu par nelietojamu kluci :> Fail of the year!
Kā ziņo informācijas pirmavots, lietotāja saskarnē būšot jūtamas Apple vēsmas, kas sakrustotas ar operētājsistēmai Windows Phone 7 izstrādāto GUI “Metro”
Es jūtu, ka tiem, kas iesīkstējuši, ļoooooti nepatiks 8tā Winda.
Kāpēc notepad neko neraksta par windows 7 phone updeitu? Kas padara tavu telefonu par nelietojamu kluci :> Fail of the year!
kā lai viņi uzraksta, ja sistēma viņiem uz wm7 stāv… :D:D:D
Bet mani kaut kā šokēja, ka drīz jau būs preview, jo laikam tikai nesen apradu ar domu, ka W7 aiziet tautās.
Būtu ko spēlēt, varbūt būtu mājīgāks :>
..Es jūtu, ka tiem, kas iesīkstējuši, ļoooooti nepatiks 8tā Winda.
Tieši tas šobrīd notiek ābolfagu kopienā – pēc pre-Lion noplūdēm tauta dusmās izkārna ķieģeļus – topošā OS X esot tā pati iOS, tik portēta no aitelefona/aiplāksmes uz dekstopiem.
Tās pats risinās *buntas kopienā, kur topošai 11.04 piepotēts netbuku GUI (Unity). Arī tur publika lauž krēslus.
P.S. Es gan nedomāju, ka vairuma vilšanās iekš W8 būs tik skarba – WP7 saskarsne ir daudzkārt pārdomātāka un iekšēji loģiskāka, intuitīvāka par iOS ikonu haosu.
Tas jaunais interfeiss jau pēc logiem vairs neizskatās. Būs vēl viņiem nosaukums uz kādu “Circle OS 8” jāmaina.
[spoil]
Tiešām gribu redzēt ko maikrosofts būs sastrādājis. cerēsu uz ko nefeilīgu.
Ok, arī es onanēju uz windows classic tēmas, ar izslēgtiem efektiem utt., bet nu mainstream to pašu dara uz spīdīgām un apaļām lietām, un lai arī kā IT suņu kā mēs, norietu, karavāna ies tālāk.
Paredzu, ka drīz vairs nebūs itin nekādas atšķirības starp mobīlajām OS un desktop versijām, un ja ne microsoft, tad Apple vai plebeji to izdarīs kā nākas.
“Circle OS 8”
BubbleOS?.. (Гоните баблоÑ
..Es jūtu, ka tiem, kas iesīkstējuši, ļoooooti nepatiks 8tā Winda.
Tieši tas šobrīd notiek ābolfagu kopienā – pēc pre-Lion noplūdēm tauta dusmās izkārna ķieģeļus – topošā OS X esot tā pati iOS, tik portēta no aitelefona/aiplāksmes uz dekstopiem.
Tās pats risinās *buntas kopienā, kur topošai 11.04 piepotēts netbuku GUI (Unity). Arī tur publika lauž krēslus.
P.S. Es gan nedomāju, ka vairuma vilšanās iekš W8 būs tik skarba – WP7 saskarsne ir daudzkārt pārdomātāka un iekšēji loģiskāka, intuitīvāka par iOS ikonu haosu.
Piekrītu par visiem 100%.

Preses relīzes