Windows 8 grafisko vidi varēs novērtēt jau jūnijā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Windows 8 grafisko vidi varēs novērtēt jau jūnijā

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

[imgl]https://www.bildites.lv/images/igtdup72mjhs9knq36n.jpg[/imgl]Kā ziņo Businessinsider.com ar atsauci uz avotiem Microsoftā, Redmonda jau šā gada jūnijā grib palielīties ar Windows 8 vismaz planšetdatoriem domātajā versijā. Kā ziņo informācijas pirmavots, lietotāja saskarnē būšot jūtamas Apple vēsmas, kas sakrustotas ar operētājsistēmai Windows Phone 7 izstrādāto GUI “Metro”. Lai cik dīvaini nebūtu, “Metro” idejas meklējamas jau 2004. gada Windows XP Media Center. Toreiz gan mediacentra interfeiss bija paredzēts lietošanai no attāluma ar tālvadības pulti, bet tagad jābaksta skārienjutīgos ekrānos.

[imgr]https://notepad.lv/userpix/28_steveballmer_1.jpg[/imgr]Kas attiecas uz vispārējo Windows 8, “Milestone 2” izstrādes stadija ir pabeigta. Ja melns kaķis Ballmeram nepārskries ceļu, atbilstoši Mary Jo Foley izsludinātajam darba plānam uz 2012. finanšu gada sākumu (š.g. jūlijā) jābūt gatavai “Milestone 3” stadijai, un tad jau oktobrī varam cerēt uz pirmo publisko beta versiju.

Avots

Tmkks
    Participant

Kaut kā baigi ātri cep to Windows 8.

Man jau sāk likties, ka būs kārtējā MEGA servisa paka ar jaunu interfeisu. Kā W7.

Imhoteps
    Participant

Tiklab indusi atkal var nofeilot a-la Vista stilā (īpaši attiecībā uz dzelžu jaudām), izveidojot tādu kā W9 pre-alfu. Pēc tam gan jau, ka uzfrišinās, un taps W9.

P.S. Nav prognoze, tikai domas skaļi.

jonjs
    Participant

Kas ta nu? Windows sāks tā pat kā Bubunts ir pa pus gadam jaunu versiju laist ārā, bet kā ar atbalstu Win 7?

LooNeY
    Participant

Tmkks – Uja uja! Kur ta pa ātru! Kas tu alā esi dzīvojis? w7 iznāca 2009 gadā, w8 PLANO izlaist 2012 gadā.. 3 gadu starpība tas ir normāli zinot to kā tehnoloģijas attīstas 😉 tas ka šogad var cerēt uz pirmo Betu tas nenozīme ka mēnesi pēc betas būs uzreiz final… būs vismaz 10tiem publisko betu un 10 ne publisko betu un tad vēl būs RTM vismaz 5 versijas un RC vismaz 2 pirms būs Final versija… Un kamēr vēl saceps diskos pietiekamā daudzumā… Un tas tiešām ir ja melns kaķis nepārskries pāri m$ ceļam tad būs arī tajā 2012 bet ja pārskries tad gan jau pat 2013, 2014 gadā var būt….

😀 Tas kad uz sava datora tiko esi mūsdienojies un no PSRS XP esi uzlicis W7 nenozīmē ka pirms meneša tas iznāca!

W8 vismaz man tā šķiet ka būs tāds pats kā Vista, W7 stila ziņā(Aero tēma) bet tur izvietojumā varbūt kkas savādāk un fīčas krutākas būs… Dzīvosim redzēsim ko ta šoreiz Stīvs būs uzcepis

Foxsk8
    Participant

Nu kā viena OS laba, otra slikta, viena laba, otra slikta, tātad W8 būs izgāšanās. 🙂

Wuu
    Participant

Jānopērk laikam PS3 un beidzot jāpamet šie logi, gadi iet, bet te nekas nemainās.

Kāpēc notepad neko neraksta par windows 7 phone updeitu? Kas padara tavu telefonu par nelietojamu kluci :> Fail of the year!

Kon
    Participant

Kā ziņo informācijas pirmavots, lietotāja saskarnē būšot jūtamas Apple vēsmas, kas sakrustotas ar operētājsistēmai Windows Phone 7 izstrādāto GUI “Metro”

Es jūtu, ka tiem, kas iesīkstējuši, ļoooooti nepatiks 8tā Winda.

garaisezis
    Participant

Quote:

Kāpēc notepad neko neraksta par windows 7 phone updeitu? Kas padara tavu telefonu par nelietojamu kluci :> Fail of the year!

kā lai viņi uzraksta, ja sistēma viņiem uz wm7 stāv… :D:D:D

Tmkks
    Participant

@ LooNeY, es W7 lietoju jau no pirmās Betas, tā kā nevar teikt, ka būtu diži atpalicis Windowses lauciņā. 😉 😉

Bet mani kaut kā šokēja, ka drīz jau būs preview, jo laikam tikai nesen apradu ar domu, ka W7 aiziet tautās.

Kon
    Participant

Vajag vajag aprast ar domu, w7 jau veca

nevertell
    Participant

Man vienīgajam vistas ēra pagāja nemanāmi un w7 vēl nav “mājīgs”?

Būtu ko spēlēt, varbūt būtu mājīgāks :>

Imhoteps
    Participant

KoЯn wrote:

..Es jūtu, ka tiem, kas iesīkstējuši, ļoooooti nepatiks 8tā Winda.

Tieši tas šobrīd notiek ābolfagu kopienā – pēc pre-Lion noplūdēm tauta dusmās izkārna ķieģeļus – topošā OS X esot tā pati iOS, tik portēta no aitelefona/aiplāksmes uz dekstopiem.

Tās pats risinās *buntas kopienā, kur topošai 11.04 piepotēts netbuku GUI (Unity). Arī tur publika lauž krēslus.

P.S. Es gan nedomāju, ka vairuma vilšanās iekš W8 būs tik skarba – WP7 saskarsne ir daudzkārt pārdomātāka un iekšēji loģiskāka, intuitīvāka par iOS ikonu haosu.

Imhoteps
    Participant
    Brutto
    Participant

Neba nu Win7 tiks mesta novārtā. Gan jau vēl pietiekoši ilgi tiks balstīta un stutēta.

Tas jaunais interfeiss jau pēc logiem vairs neizskatās. Būs vēl viņiem nosaukums uz kādu “Circle OS 8” jāmaina. 😉

[spoil][img]https://images.dailytech.com/nimage/18801_large_Microsoft_Next_Gen_UI.png[/img][/spoil]

Kefīrs
    Participant

THIS LOOKS SHOPPED. I CAN TELL FROM SOME OF THE PIXELS AND FROM SEEING QUITE A FEW SHOPS IN MY TIME.

Tiešām gribu redzēt ko maikrosofts būs sastrādājis. cerēsu uz ko nefeilīgu. :lala:

Kon
    Participant

Hmm, nez kā pats iejustos, bet tomēr ir jāsamierinās ar to, ka pakāpeniski OS’s sāks izskatīties kā filmās, kad Tu ar roku bīdi utt.

Ok, arī es onanēju uz windows classic tēmas, ar izslēgtiem efektiem utt., bet nu mainstream to pašu dara uz spīdīgām un apaļām lietām, un lai arī kā IT suņu kā mēs, norietu, karavāna ies tālāk.

Paredzu, ka drīz vairs nebūs itin nekādas atšķirības starp mobīlajām OS un desktop versijām, un ja ne microsoft, tad Apple vai plebeji to izdarīs kā nākas.

Imhoteps
    Participant

Brutto wrote:

“Circle OS 8”

BubbleOS?.. (Гоните баблос, чуваки! 😀 )

Brutto
    Participant

Caur Vistām uz Burbuļiem (Per Pullum ad Bullae…lai gan google tulks tā ne visai šito saprata:).

piwchix
    Participant

Imhoteps wrote:

KoЯn wrote:

..Es jūtu, ka tiem, kas iesīkstējuši, ļoooooti nepatiks 8tā Winda.

Tieši tas šobrīd notiek ābolfagu kopienā – pēc pre-Lion noplūdēm tauta dusmās izkārna ķieģeļus – topošā OS X esot tā pati iOS, tik portēta no aitelefona/aiplāksmes uz dekstopiem.

Tās pats risinās *buntas kopienā, kur topošai 11.04 piepotēts netbuku GUI (Unity). Arī tur publika lauž krēslus.

P.S. Es gan nedomāju, ka vairuma vilšanās iekš W8 būs tik skarba – WP7 saskarsne ir daudzkārt pārdomātāka un iekšēji loģiskāka, intuitīvāka par iOS ikonu haosu.

Piekrītu par visiem 100%.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?