Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 8 startēšoties 8 sekundēs
Windows 8 lietos 2. variantu, bet modificētu: no RAM uz HDD pārrakstīs nevis pilnīgi visus datus, bet tikai tos, kas attiecas uz sistēmas konfigurāciju. Lietotāja sesijas dati šai režīmā netiks saglabāti. Līdz ar to pie ātrā starta
Attēls 1: PC ielādes laiks pie aukstā starta un pie pamošanās pēc jaunās metodes

Attēls 2: Salīdzinājumam “ātro startu” izmēģināja uz trīsdesmit datoriem

Video: tā tas izskatās dzīvē. Mēs praktiski neredzam POST etapu, jo tas nomainīts uz daudz ātrāko UEFI (Unified Extensible Firmware Interface). HP klēpjdatorā griežas
[youtube]
Š ai pasakai es neticu, bet ja nu ? 😀
Ka jau Windows uz super datoriem nevar sevi parādīt, kur tad uz parastajiem.
Gaidām, pārbaudām un vērtējam 🙂
Tiešām gardi sasmējos 😉
Un kkas te neštimmē. Tātad nebūs iespējams vairs saglabāt pilnu iepriekšējo sesiju un tas tikai 8 sekunžu dēļ? WTF, darba sesijas saglabāšana personīgi man būtu daudzreiz svarīgāka, kā 8s boots.
Plus vēl reklāmā 8 sekundes tiek panāktas ar ssd disku.
Nožēlojams PR.
Ja nemaldos w7 kad tapa tad ar bij pāris video no m$ kad ķip tur pāris sekundžu laikā no ‘aukstā starta’ iestartēsies windows… Bet kā bij realitātē? 😀 atrakais ko es esmu dabūjis ir 45sek. un tas bij pie tiko uzinstalēta svaiga OS un praktiski visi draiveri izslēgti lai startējas sākumā… Pie normālas darbības man w7 startējas 1.05-1.10min kkur(no pogas nospiešanas līdz var ieiet browserī un darboties) 😀
Totals mārketings! un jā vēl pietam ”šāds” startēšanas ātrums tiek veikts uz SSD kurš drošvien maksā 900$ par 80gb lielu ietiplību… 😀
Btw, reklāmās parasti tiek izmantotas LABAS sistēmas, ne pagājušā gadusimteņa tehnika :>
Man gadu veca instalācija no datora ieslēgšanas ar visu bios un dual boot paziņojumu ielādējās 40 sekundēs. Bez bios u.c windows ielāde notiek ap 30 sekundēm.
Nav man super dators vienkāršs divkodolu procis 2gb ram un 7200rmp ātrs cietais.
nevajag piegruzīt startup ar visādām super duper programmām kuras uz sitiena tāpatās neizmanto.