Windows Blue īstais nosaukums būs Windows 8.1

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Windows Blue īstais nosaukums būs Windows 8.1

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Laikam Microsoft augstākie priekšnieki vairs nav sajūsmā par agrākā Windows izstrādes vadītāja Stīvena Sinofska atlaišanu. Izsprukuši no Sinofska dzelžainā drošības režīma, “burlaki” atkal izplatījuši konfidenciālu informāciju – šoreiz jau par Windows Blue build 9375. Kā bildēs jauki redzams – kompilācijas nosaukums tagad ir Windows 8.1. Ja tas saglabāsies, tad būs lauzta 20 gadu senā tradīcija kopš Windows 3.11 laikiem piešķirt OS tikai apaļus ciparus.

No Windows 8.1 build 9375 izmaiņām pamanītas:

1. Nedaudz pārtaisīts failu menedžeris

2. Nākuši klāt daži jauni iestatījumi

3. Parādījusies sākumekrāna flīze “PC iestatījumi”

4. Uzlabota Windows To Go funkcija

[img]https://notepad.lv/userpix/28_windows_81_version_1.png[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_37773988_1.jpg[/img]

Avots u.c.

Andron MacBeton
    Participant

Versiju cipariņi sāk atgādināt Windows 2.0 un Windows 2.1, Windows 3.0 un Windows 3.1, un pēc tam vel 3.11 😀

Izskats un funkcionalitāte arī.

Varu salīgt ka tīkla printera pievienošana arī šajā Vistas apakšversijā ne ar ko neatšķirsies no 1. Vistas tizlības. Kā nekā ne 7. ne 8.0 tā nav labota. Piestartējot noteikti būs nežēlīga bremze kamēr var tikt līdz Desktopam.

Aldis
    Participant

Tieši gribēju teikt… Windows 3.1 un Windows 3.11 for workgroups.. 😀

Respektīvi.. būs Windows 8.1 un Windows 8.11 priekš strādāšanas.. 😀

Andron MacBeton
    Participant

Domā 8.1 būs Start Menu un iespēja naherizēt traucējošo sūdu kas lec ārā kad nospiež Start pogu? Diezvai.

pear
    Participant

Piemēram, es šaubos vai pat liktu atpakaļ start menu, tā fīča jau kādu laiku ir lieka + tagad mazāks hauss, viss ko man vajag ir redzams uzreiz un nav jārakājas all programs pa 100 un 1 mapi

ruukjis
    Participant

Tīkla printeri kā likās iekš XP tā arī liekas zem Vistas/Win7/Win8 – nekas, atskaitot vizuālo, nav mainījies. Ä€truma ziņā Win8 ir izcils – uzstartējas nesalīdzināmi ātrāk par Win7, nemaz nerunājot par XP, bet bļin nedataisījuma sajūta, tizli bugi un Start pogas trūkums nogalina jebkādu vēlmi strādāt ar jamo. Cerams, ka ar 8.1 kaut kas mainīsies, ja ne – migrēju atpakaļ uz Win7.

pear
    Participant

Kādi bagi? Lietoju gandriz mēnesi un neviens bags nav uzpeldējis.. Ko es daru nepareizi? 😀

shadow118
    Participant

Ja ir SSD, tad tā atšķirība ir vien dažas sekundes, salīdzonot ar w7, nepabeigtības sajūta gan bik ir, bet nekādus īpašus bagus manijis neesmu, lietoju gan tikai nepilnu mēnesi. Un start pogas trūkumu var labot ar 3-puses softu, normāls freeware variants ir Start Menu 8

Edit: izdzēsiet kāds to vienu zemāk, un kāpēc var labot tikai pēdējo pievienoto ziņojumu?

ruukjis
    Participant

Protams, ka startēšanās starpība ir tikai dažas sekundes, bet priekš manis tas ir pietiekoši daudz, ņemot vērā, ka Win8 uzstartējas ātrāk kā BIOS.

Bugi? No Appstore katrs otrais mēģinājums kaut ko uzlikt crasho, e-pastu tuļķis ir nelietojams pēc definīcijas – es tā arī neesmu sapratis pēc kāda principa tas izvēlas, kādus e-pastus rādīt un kādus nē, tagad uz sitiena neatceros, bet bija arī kaut kāds gļuks ar attacmentiem, ShrewSoft VPN uz jamā nestrādā (pieņemu, ka ir kaudze softu, kas uz Win8 nedarbojas, bet šis ir tas, ko man vajag kā ēst un viņš nedarbojas), ārējie cietņi, virs 500GB, mēdz uzrādīties kā RAW un ej tu iepūt viņam, ka tur stāv NTFS. Tās ir tikai dažas blusas, kuras uz sitiena atceros.

Un nē, es negribu likt kaut kādu 3-puses start buttonu – tam tur BIJA JÄ€BŠªT!

Aldis
    Participant

Ja nesainstalē lieku drazu, tad nav 100 un viena mape.. 😀 Bet es lietoju daudz softus tiešām, man ir daudz mapju start panelī… vai uz Windows 8 daudz kvadrātiņu… :]

Aldis
    Participant

Man Win7 iestartējas aptuveni 10 sekundēs, Win8 varbūt pa sekundi ātrāk.. 😀 Atšķirību nejūtu… :]

shadow118
    Participant

kas tev pa monstru? 😀 man gan abi ap 20

Triggers
    Participant

Varbūt sakritība, bet W8 man pilnībā uzkārās jau 2x pa mēnesi. W7 tas bija pāris reizes gadā spīdzinot šamējo visādi.

usins
    Participant

man windows pogu aizvieto win+x daudz noderīgāk,

Tīkla printeri win8 pievienojas pat ļoti veikli, ja windows saož tīklā printeri, tas atomātiski tiek pieinstalēts (tie kuri pie wifi un rj45), protams ne vecākus par 4 gadiem…

Andron MacBeton
    Participant

Zombijmārketinga upuri, tā jau ir diagnoze – daunisms.

proko
    Participant

Par problēmām; 1. crash bij saistīts ar problēmu ierakstīt no dump minidump, 2. Nvidia kartes apdeits, respektīvi kā autoapdeits mēģina apdeitoties tam nesanāk tā restarts 🙂

ruukjis
    Participant

Īsti nezinu, kas ir smagāka diagnoze Zombijmārketing upuri vai stagnāt-perdeļi…

Aldis
    Participant

Haha.. 😀

Uzinstalēju Realtek skaņu draiveri, lai novērstu šitās ziepes:

https://tinyurl.com/c5wu9t2

Nu jau startējas ap 15-20 sekundēm…

Monstrs īsti nekāds.. 🙂 Asus x54c.. 🙂

Crow
    Participant

Stagnāt-perdeļi ar neārstējamu rekto-kraniālo inversiju, mhh…

atlans
    Participant

programmētāju nosaukumi parasti atšķiras no tirgus. māsai gan patīk ka ziņas saņem no facebook, pati saka ka internets visur pieprasīts. Man pašam liekas ka mape ar visām programmām darīja pārskatāmāku lietotāja programmas.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?