Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows Blue īstais nosaukums būs Windows 8.1
No Windows 8.1 build 9375 izmaiņām pamanītas:
1. Nedaudz pārtaisīts failu menedžeris
2. Nākuši klāt daži jauni iestatījumi
3. Parādījusies sākumekrāna flīze
4. Uzlabota Windows To Go funkcija

Izskats un funkcionalitāte arī.
Varu salīgt ka tīkla printera pievienošana arī šajā Vistas apakšversijā ne ar ko neatšķirsies no 1. Vistas tizlības. Kā nekā ne 7. ne 8.0 tā nav labota. Piestartējot noteikti būs nežēlīga bremze kamēr var tikt līdz Desktopam.
Respektīvi.. būs Windows 8.1 un Windows 8.11 priekš strādāšanas.. 😀
Edit: izdzēsiet kāds to vienu zemāk, un kāpēc var labot tikai pēdējo pievienoto ziņojumu?
Bugi? No Appstore katrs otrais mēģinājums kaut ko uzlikt crasho, e-pastu tuļķis ir nelietojams pēc definīcijas – es tā arī neesmu sapratis pēc kāda principa tas izvēlas, kādus e-pastus rādīt un kādus nē, tagad uz sitiena neatceros, bet bija arī kaut kāds gļuks ar attacmentiem, ShrewSoft VPN uz jamā nestrādā (pieņemu, ka ir kaudze softu, kas uz Win8 nedarbojas, bet šis ir tas, ko man vajag kā ēst un viņš nedarbojas), ārējie cietņi, virs 500GB, mēdz uzrādīties kā RAW un ej tu iepūt viņam, ka tur stāv NTFS. Tās ir tikai dažas blusas, kuras uz sitiena atceros.
Un nē, es negribu likt kaut kādu 3-puses start buttonu – tam tur BIJA JÄ€BŠªT!
Tīkla printeri win8 pievienojas pat ļoti veikli, ja windows saož tīklā printeri, tas atomātiski tiek pieinstalēts (tie kuri pie wifi un rj45), protams ne vecākus par 4 gadiem…
Uzinstalēju Realtek skaņu draiveri, lai novērstu šitās ziepes:
Nu jau startējas ap 15-20 sekundēm…
Monstrs īsti nekāds.. 🙂 Asus x54c.. 🙂
Preses relīzes