Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows Live Essentials 2010 – tikai Windows 7 videi
Windows Live Essentials 2010 sola lietotājiem dažādus jaunus labumus. Piemēram, lai ar atvērtu kādu pa e-pastu saņemtu dokumentu, nevajadzēs obligāti turēt MS Office uz datora. Word, Excel un Powerpoint varēs atvērt tieši Hotmail logā.
Arī Photo Gallery parādījušies jauni rīki. Piemēram, attēlos redzams, kā ar Photo Fuse palīdzību no vairāku attēlu derīgajām daļām var samontēt jaunu attēlu:
Š is tas jauns ir arī seju atpazīšanā:
Un kur vēl jums par velti dos 25 GB diska vietas uz servera?
No savas puses varu teikt, ka jau vairāk kā gadu lietoju windows live platformu (windows live mail, skydrive utt) un nevaru sūdzēties. Viss griežas bez problēmām. Un skydrive 25GB ir visnotaļ derīga opcija, kas, cik man zināms, nav pieejama uz google. (ja kas, lietoju arī google mail).
Iesaku.
Bet tā jau tie tūļi ir normāli. Es pat teiktu, ka būtu kudiš labāk, ja latvijā izmantotu mesendžeru nevis skaipu, jo mesendžeram ir arī citi klienti, kamēr skaipam ir viens un vienīgs.
Un vēl varētu Live Photo uzlabot vismaz līdz Picasa līmenim, tad tiešām tas būtu labi (rock)
Eulu laivam esi lasījis ?
Iesaku.
[fade]
Bet tā jau tie tūļi ir normāli. Es pat teiktu, ka būtu kudiš labāk, ja latvijā izmantotu mesendžeru nevis skaipu, jo mesendžeram ir arī citi klienti, kamēr skaipam ir viens un vienīgs.
OK, pierunājāt . 🙂 Man ir viens jaurtājums, no Messesebdzerau uz Skype un otrādi var sūtitt ziņas un sarunāties tā pat kā pa Skype ?
P.S. Vienkārši esmu pārbaudītu vērtību piekritējs nevis testētājs .
Preses relīzes