Piem:
Nu ko.. Palīdzat 😀 Nezinu ko omai teikt 😀
Diez šos varētu piemēram Apple iesūdzēt tiesā? :money:
Lūdzu:
IE Tab is not available for Linux.
Stulbums. Un ar IE4Linux negāja 🙁
Veru vaļā ar IE7, nu lādēja jau gana ilgi. Rezultāts:
Uz Jūsu datora ir jāuzstāda KRPārlūks programmas komponente. Instrukcija atrodama Š EIT. Ja tas sagādā grūtības, lūdzam vērsties pie datorspeciālistiem.
Joka pēc novilku instrukciju, kura bija .doc formātā 🙂 Laikam čaļiem grūti bija ievietot vnk HTML lapā ar visām tām pašām bildēm. Instrukcijā apstāstīts kā piedabūt gaisā to visu padarīšanu instalējot vēl kaut kādu win mazu softiņu no viņu lapas kurš tiek padots pa IE 🙂
Joka pēc vajag viņiem aizsūtīt e-mailu 🙂
KRPārlūks darbojas tikai ar Internet Explorer (ne zemāku, kā 5.5 versiju) pārlūkprogrammu!
:win:
tie .doc formāti ļoti izplatīti valsts iestāžu lapās nezinu kāpēc. Ja sekretārīte būtu izmantojusi kaut vai openoffice varētu saglabāt pdf formātā
KRPārlūks ir izstrādāts 2000 gadu sākumā un ir novecojis, pašlaik notiek darbs pie jaunas sistēmas izstrādes. Pēc gada pusotra tā varētu būt pieejama.
Kas attiecas uz šo gadījumu, uzliec savai omei šo pakotni
Riebjas šitais nekompetentums, lai gan arī savā ziņā es jau pats agrāk lāmjojos 😀
Savā ziņā esmu to pusē, kas taisa lapas pēc WEB standartiem un sūkstās par explorera gļukiem, jo pareizi ir – nafig man būtu jālabo citu programmētāju pieļautās kļūdas un nepilnības?
Prieks ka vismaz Bils beidzot to ir sapratis un ar savām cāļa smadzenēm izpīpējis ka laiks arī exploreri pielāgot standartiem. Žēl ka tas būs tikai ar 8 explorera versiju, taču maz ticams, ka 7-tais iznīks ātrāk nekā pēc 10 gadiem.
Dēļ tādiem lēnplākšņiem kā Geitss bremzējās visa Web industrija. :grr:
* IE tabs priekš FF
* Ar “wine” vari emulēt IE uz sava linuxa..un tad tev viss būs kārtībā
Es personīgi ignorēju IE lietotājus, tur kur to var atļauties, t.i. savās privātajās lapās. Ja viņam nerāda png caurspīdīgumu – tā ir viņa, ne mana problēma.
P.s. Protams ja tagad draugiem.lv izdomatu “nogriezt” iespeju lapu vert caur exploreri visi parietu uz Firefox, Opera, u.t.t. :D:D:D
Eu.. laba doma! shitais jaierosina Libertam
Preses relīzes