Ideja ljoti laba! Padomaa: 1 miljards
Mjā….ja vien Latvijā būtu viens miljards iedzīvotāji…..
vissiem kas man lūdz palīdzību pārinstalēt datni iesaku lietot vismaz ff vai operu .
pats sēžu uz ff . Opera tā arī nav iemīļota dēl iebūvētā torrenta,
jo patīk utorrent. tas protams ir gaumes jautājums un pieradms , bet tā nu tas ir.
Opera tā arī nav iemīļota dēl iebūvētā torrenta,
jo patīk utorrent.
Atvaino, bet tas ir viens no stulbākiem aizbildinājumiem, ko esmu dzirdējis no tiem, kas neizmanto Operu savas nemākulības dēļ.
Nav jau to torrentu neviens piespiedis tev izmantot – atslēdz konfigurācijā un miers.
neuzskatu ka man katrs softs tagad ir jāapšņikā un jāpielāgo.
ja es ceru saņemt brauzeri nevis torrentu klientu tad es ceru saņemt brauzeri.
respektīvi softu ar kura palīdzību es varu pārskatīt html php utt online dokumentus.
nevis universālu softu visiem dzīves gadijumiem.
sorry man patīk mazi softiņi kas dara tikai un vienīgi viņiem paredzēto darbiņu.
Kā jau izskanēja, šajā gadījumā izstrādātāji šo datubāzes pieeju bija veidojuši sen, tāpēc tikai IE atbalsts, zinot to, ko tur var atrast/dabūt, drošībai attiecībā uz šiem datiem IR JÄ€BŠªT pirmajā vietā.
Tā kā pieeja tam resursam ir TIKAI par maksu, tad ja attiecīgajam kantorim/omei tiešām vajag pieeju, tad viņi atradīs veidu, kā to IE atļaut šai lapai. Citādi, kad kāds ir redzējis, ka valsts iestādes kaut ko izstrādā tikai tāpēc, ka dažiem cilvēkiem rodas neērtības?
Rajah , klau nav te sakara ar nemākulību. es nemaz ij nemēģināju viņu atslēgt. man neiepatikās un viss.
neuzskatu ka man katrs softs tagad ir jāapšņikā un jāpielāgo.
ja es ceru saņemt brauzeri nevis torrentu klientu tad es ceru saņemt brauzeri.
respektīvi softu ar kura palīdzību es varu pārskatīt html php utt online dokumentus.
nevis universālu softu visiem dzīves gadijumiem.
sorry man patīk mazi softiņi kas dara tikai un vienīgi viņiem paredzēto darbiņu.
Iemesls, kāpēc man nepatīk ff – tas brauzeris ir līks, jaunākā versija gan palikusi bik labāka, pavairāk fīču no operas sašpikotas 😀 Uz operas pietrūkst vienīgi pāris ff sīkumu – piemēram tā, ka uzbraucot uz linka, apakšā rīkjoslā parādās adrese :hmz: Labi, es uz win bittorrent nelietoju 😀
marr – IE būtu tā drošība? 😀 Man ļoooti nepatīk Unibankas ibanku browsot ar IE, bet nekas cits uz win neatliek – ff man stāv uz linux [neies vienas reti izmantojamas lapas dēļ to mest virsū], bet tā lapa ir mazliet līki uztaisīta attiecībā pret operu – paraugi nedarbojas 🙁
(..) piemēram tā, ka uzbraucot uz linka, apakšā rīkjoslā parādās adrese
Viev > Toolbars > Status Bar
Bet var ideju ‘aizņ emšanos’ gan taisnība. Es neesmu no FF puses vēl redzējis innovāciju .. nekādu.
Un kas attiecas uz firefox3 un ātrdarbību : vai tik tas nav tādēļ ka uz v3 vēl nav pieejami visi paplašinājumi (extentions).
1)
Respektīvi, es mēdzu turēt FireFox ieslēgtu dienām (bez FF restarta), līdz ar to viņš katru dienu aizņem aizvien vairāk vietas.
RegulaŠ—i man ir 25++ tabi vaļā.
Kad man bija 512MB RAM, tad nebija nekas pārāk traks – aizņēma parasti līdz 200MB, bet kopš es ieliku sev 1,5GB RAM, tad tagad jau 3 dienu laikā aizņem virs 600MB RAM…
2)
Programmu vajadzētu priekš linux sistēmas, būtu vēlams arī ieteikt priekš win un bsd.
9.5beta
No ~10 tabiem kas man ir patstāvīgi vaļā, 2 ir google.video, tad pilnīgi noteikti ir gmail, netvibes un deviantart + tekošā projekta skati un tav vēl kaut kas no youtube un TED.
Kas attiecas par atmiņ as limitēšanu , uz BSD pagaidām ir iespējams limitēt tikai lietotājam pieejamos resursus, nevis norādīt limitus uz procesiem (tas ir os izcelsmes rezultāts , aka. by design)
Shady
Samurajs
Edit => Preferences => Main => When Firefox starts: Show my windows and tabs from last time.
Man ir Firefox beta 3, nevar kaut kā uz Bubuntu 8.04 dabūt normālu nevis beta versiju?
Man ir Firefox beta 3, nevar kaut kā uz Bubuntu 8.04 dabūt normālu nevis beta versiju?
Novilkt un uzinstalēt nav ienācis prātā? 😀
Preses relīzes